Hae
Mari Hietala

Jalkapallohuumaa ja loppunutta kosmetiikkaa

postaus sisältää mainoslinkin, merkitty *-merkillä

Huomenta! Tästä taitaa tulla ns. rauhallinen ja pitkä aamu, kun en vielä ole syönyt edes aamupalaa ja kello on jo vaikka mitä. Aiempina viikonloppuaamuina tähän aikaan on oltu jo lenkillä, mutta nyt tosiaan jumitetaan vielä sisällä enkä kyllä tiedä, mikä meidän lenkin kohtalo tulee olemaan, kun ulkona kai sataa.

Huikeaa futishuumaa ollut tällä viikolla, kun Suomi voitti Kreikan torstaina ja TPS veteli vanhan kunnon 3-0 eilen Kajaania vastaan. Huomenna sitten jännitetään Suomi-Italiaa, ai vitsit! Maanantaina saattaa väsyttää töissä, mutta jalkapallon takia voi vähän valvoakin. 
Jalkapallon lisäksi oikein mitään muuta ei sitten olekaan ollut, kun ollaan molemmat oltu iltamyöhään töissä suurin osa viikosta. Yksi tapaaminen meillä oli keskellä viikkoa, mutta muuten ollaan hengailtu vain kotona töiden jälkeen. Yhtenä aamuna kävin aamulenkillä ja toisena joogasin, jotain liikuntaa siis olen kuitenkin saanut mahdutettua arkeen mukaan.

Onnen ja ilon päivä oli eilen siltä osin, että Attituden shampoo vihdoin loppui. Vuoden ollaan sillä pesty tukkaamme ja alkoi jo loppua kohti hieman kyllästyttää. Ymmärrän isojen shampoopullojen pointin kyllä luonnon kannalta, kun sehän ei roskaa niin paljon kuin monta pientä pulloa, jotka olisin vuoden sisään varmaan tuon sijasta käyttänyt. Minä vain satun kyllästymään niin nopeasti ja toivoisin vaihtelua, joten nyt olen kyllä iloinen, kun tuo loppui. Pääsen käyttämään muita vanhoja ostoksia pois, jotta voin joskus sitten vaihtaa palashampoisiin.
Huomasitteko muuten, että *Lookfantasticin joulukalenteri on tullut ennakkomyyntiin? Minä en oikein tiedä, mitä teen sen kanssa. Tavallaan haluan sen, mutta tavallaan en, sillä samoja merkkejä pyörii nurkissa beauty boxin tilaamisen takia. Sekin pitäisi lopettaa. Aiotko sä hankkia Lookfantasticin joulukalenterin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.