Hae
Mari Hietala

Naisten Liiga: TPS – HJK 24.8.2019

Kummasti taas venyi pienoinen tauko jalkapallon valokuvaukseen, mutta eilen kiipesin Turun Urheilupuiston yläkentälle kameran kanssa. Jotenkin vain tuntuu edelleen, että tarvitsen tilaa futismatsien välille. Ylikunnosta paraneminen taitaa todella viedä aikansa.
Onneksi joka kerta raahauduttuani paikalle, olen voinut todeta pitäväni jalkapallon valokuvaamisesta edelleen yhtä paljon kuin aina ennenkin. Joka kerta futis on viihdyttävää paitsi silloin, kun se ei ole. Sitä harvemmin sattuu Naisten Liigassa, koska naisten tapa pelata ei koskaan tunnu olevan pelkkää tylsää puolustamista.
Kuvasaaliini matsista jäi jokseenkin suppeaksi, mutta parempi pari kuvaa kuin ei mitään. Eikö niin?

Toisella puoliajalla elettiin jännittäviä aikoja, kun tuomarin lippu meni rikki ja hän joutui hakemaan uuden tilalle. Jännittävää oli myös se, kun Ruohomaan Hanna pääsi kentälle ja minun henkilökohtainen tavoitteeni oli saada hänestä kuva. En muistanut kuinka hankalaa se onkaan ennen kuin kävin näitä kuvia läpi nyt. Hih! Jotkut asiat eivät vain muutu ?

Nappiskuvat ovat tainneet tänä vuonna vaihtua koirakuviin, vaikkei minulla varsinaisesti mitään koirakuumetta ole. Jos saisin valita, ottaisin kissan ennemmin kuin koiran, mutta tällä hetkellä en kyllä ole ottamassa yhtään mitään.
Niin se jalkapallo. Kovin oli yritystä puolin ja toisin takoa maaleja, mutta eipä niitä syntynyt kuin kaksi. Yksi molemmille joukkueille. Ihan hyvin Tepsiltä HJK:ta vastaan.
TPS:n kausi jatkuu alemmassa loppusarjassa, jonka otteluohjelma on vielä täysi mysteeri, mutta eiköhän se pian selviä. Sitten nähdään taas yläkentällä!
TPS – HJK 1-1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.