Hae
Mari Hietala

Tänään Kaarinaan

Huomenta! Alkaa normaali rytmi vihdoin löytyä, kun tuli herättyä jo ajoissa ennen kahdeksaa. Tuntuu paljon paremmalta kuin mikään melkein kymmeneen nukkuminen. Tässähän ehtii nyt vaikka mitä, kun on herännyt aikaisin!
Jäätävät toukokuun alun kelit saatiin, mutta ei haittaa yhtään. Minun puolestani koivujen norkot voisi palentua ja vahingossa tippua kaikki. Muutenkaan ei oikeastaan haittaa kylmyys, koska muistan edelleen kuinka tukala viime vuosi oli. Ensin paahtavaa hellettä koivun kukinnan aikaan ja sitten heinäkuussa järjetön helle, jolloin ei pystynyt oikein tekemään yhtään mitään. Tuskin tämä jääkausi kauaa edes kestää, eihän mikään tila ole nykyään pysyvä.

Tänään menen kuvaamaan KaaPon kauden avausta Kaarinaan. En tiedä olisinko muuten ihan kauden avausta lyönyt kalenteriin, mutta Blomqvistin poika teki sopparin KaaPon kanssa tuossa joku aika sitten ja futiskuvauselämäni ei ole täydellistä ellen pääse pyydystämään kuvia Nikkestä.
Ihan kaikkia KaaPon matseja en tällä kaudella silti taida kuvata, koska mulla alkaa kuvauskalenteri olla täynnä jo muutenkin. Jos viime vuosina yhden joukkueen kuvaaminen on tuntunut täydeltä työltä, vielä enemmän on tietysti hommaa seurata kolmen joukkueen touhuja. Ei ole tarkoitus uhrata ihan kaikkea vapaa-aikaa tälle harrastukselle kuitenkaan, vaikka hienoahan se olisi, jos sitä aikaa elämässä olisi enemmän ja voisi tehdä kaiken mitä haluaa.
Sitä paitsi on paljon jalkapallon tasosta ja mokkapaloista kiinni, mitä haluan mennä kuvaamaan. En kestä tylsää puolustusjalkapalloa enkä sellaista kakkaa aio kuvata enää ikinä, ellei ole pakko. Mokkapaloilla saa kuitenkin paljon anteeksi. Mikään ei ole parempi paikka mennä kahville kuin jalkapallopeli.
Ja nyt Mari menee jääkaapille. Aamupalaa! Nähdäänkö tänään Kaarinassa?

2 kommenttia

  1. Pirjo kirjoitti:

    Nähdään ihan varmasti ja kiva, että olet tulossa.❤️⚽️⚽️❤️

  2. Mari kirjoitti:

    Ja niin nähtiin! 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.