Hae
Mari Hietala

Kohti englannin kielen osaamista

postaus sisältää mainoslinkkejä, merkitty *-merkillä
Joidenkin mainospuheiden mukaan tänään on universumin suurin shoppailupäivä, mutta itse hieman epäilen. Ehkä tuolla jossain Aasiassa, mutta entä muualla maailmassa? Ootko sä nettishoppaillut tänään hulluna? Minä en, enkä kyllä edes aio.
Ensinnäkin minun vuosi ilman uusia vaatteita -haaste jatkuu edelleen (nyt on viides kuukausi meneillään) ja toiseksi välttelen nykyään aika paljon nettishoppailua, sillä sitä harrastaessa tuli osteltua aina vähän liikaa, koska millään ei koskaan voinut tilata vain yhtä asiaa vaan aina ostoskoriin piti saada muutakin. Kuinka tyhmää olisi nimittäin ollut maksaa postikulut vain yhden asian tähden?
Eilen shoppailin livenä. Ostin jutun, jonka ostamista olin ajatellut jo pidempään. Nyt se vain tuli ajankohtaiseksi uuden työn myötä ja asian hankkiminen tuntui hyvältä idealta oitis. Kyse oli kirjasta. 
Olen tässä vähitellen ollut nimittäin viemässä itseäni kohti englannin kielen opettelemista. Kirjoitin siitä postauksenkin alkuvuodesta, mikä taisi kannattaa, sillä olen kuullut unelmista ääneen puhumisen olevan hyvästä. Näin ilmeisesti jälleen, sillä olen tuon postauksen kirjoittamisen jälkeen vähän väliä ollut höpisemässä enkkua töissä ja nyt viimeistään, kun työssäni täytyy myös osata kirjoittaa sitä. Niinpä tosiaan menin sitten ja ostin ensimmäistä kertaa kirjan englanniksi.

Kyse on Sophie Kinsellan tämän vuoden teoksesta, *I Owe You One. *Suomeksi Sitä saa mitä antaa, joka ei ole vielä ilmestynyt. Minun oli tarkoitus hankkia Kinsellan uusin *Shopaholic-sarjaan kuuluva opus, mutta sitä ei kirjakaupassa näkynyt ja mukaan tarttui saman kirjailijan eri teos. Minusta Sophie Kinsella kirjoittaa parasta hömppää maailmassa ja siksi siis olin hänen kirjojensa perässä. Jos sinä haluat yhdistää sekä lukemisen että sinkkupäivän tarjoukset, *Adlibriksestä saa tänään 11 % alennusta kirjoista koodilla SINKKU.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.