Hae
Mari Hietala

Unia ja kosmetiikkaboxeja

Huomenta! Näin aamulla unta, että me saatiin pyydystettyä jostain pihalta pupun poikanen, joka me otettiin lemmikiksi. Hän ei ollut ihan niin ruskea kuin rusakko, mutta ei myöskään valkoinen vaan sellainen ihana vaaleanruskea. Sitten uni muuttui niin, että oli tämä aamu ja mun piti kirjoittaa lauantaiaamun höpinäpostaus, mutta en löytänyt mistään tätä mun päällä olevaa leopardikuosista paitaa, jota käytän yöpaitana silloin tällöin. Yöpaitana siksi, koska ei kai leopardikuosi päällä voi ihmisten ilmoille lähteä?

Kävin eilen hakemassa Lookfantasticin boxin (mainoslinkki). Olin juuri päivällä miettinyt eri kosmetiikkaboxien tilaamista ja sitä kuinka turhia ne oikeasti ovat. Kivoja, mutta niin saaterin turhia. Miljoona eri muovipurnukkaa ja rahtina merten yli jostain, eww. Jos haluaisi säästää luontoa, pitäisi ensimmäisenä lopettaa kosmetiikkaboxien tilaaminen. Vai mitä mieltä olette?
Itselläni on tilaus voimassa vielä tämän vuoden, mutta sitten lopetan. Enkä varsinkaan aio tilata sitä uutta, Glossyboxia, vaikka miten mieli tekisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.