Hae
Mari Hietala

ARVONTA: Suomen jalkapallomaajoukkueen huivi x 2

Kun aloin kuvata jalkapalloa, en ollut koskaan uhrannut ajatustakaan Suomen jalkapallomaajoukkueelle. Maailmaani kuului ainoastaan SJK, ei mitään muuta. Vasta muutettuani Turkuun, ymmärsin Huuhkajien olemassaolon. Näin töistä tullessani tienvarsimainoksen Veritaksella pelattavasta pelistä, mutta en jotenkin edes ajatellut, että voisin mennä kuvaamaan maajoukkueen matsia. Heräsin tilanteeseen tosi myöhään, mutta ehdin silti akkreditoitua onneksi.
Joka kerta, kun menen kuvaamaan maaottelua, tunnen sekä ylpeyttä että kiitollisuutta. Nekin kerrat, kun Suomi on hävinnyt, minä olen ollut onnellinen jalkapallotapahtumasta, jonka sain kokea. Suomessa ovat niin harvassa ne kerrat, kun stadion on ihan täynnä. Myös jalkapallon tasossa on pieni ero pääsarjaamme verrattuna ja se on aina virkistävää kuvaamisen kannalta.

Tänä vuonna en Huuhkajia kuvannut ollenkaan, mutta TV:n välityksellä olen seurannut heidän taivaltaan kohti EM-karsintoja, jotka pelataan ensi vuonna. Ensimmäinen karsintamatsi onkin jo maaliskuussa Italiaa vastaan, hui!

Sain arvottavaksi kaksi maajoukkueen huivia, jotka joutuivat kuvattavaksi Suomen Maskussa, josta löytyi kiva tekonurmikenttä maaleineen. Arvontaan voit osallistua täällä. Mikäli et luota omaan arpaonneen ja joululahjat ovat hakusassa, surffaile maajoukkueen nettikauppaan tekemään löytöjä! Suomea on aina mukava edustaa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.