Hae
Mari Hietala

Kevään merkit

Tällä viikolla on ollut kevään merkit jo ilmassa, kunnes eilen iltana alkoi kauhea lumipyry ja kaikki peittyi valkoisen jääkiteiden ja ilman muodostaman kuohkean aineen alle. Parina päivänä oli jo seitsemän astetta lämmintä, mutta nyt viikonloppuna tietysti vain pari astetta ja hyytävä tuuli. Ei ole kyllä haitannut, koska olen iloinen siitä, että ollaan oltu terveenä. Onkohan tämä jo toinen viikonloppu putkeen?

Yksi päivä tehä töräytin vispipuuron. Tuli kuohkeaa ja hyvää!

kevään merkit

Eilen meillä oli vieraita käymässä ja minä leipoa pyöräytin porkkanakakkukääretortun. 😀 Siitä tuli muuten ihan hyvä, mutta täytettä oli puolet liikaa. Oli varsinainen halako.

kevään merkit

Tänään käytiin kaupassa, päiväunet meni sekaisin ja äsken tultiin ulkoa. Ei siis mikään kovin aktiivinen päivä, mutta eilen oli senkin edestä.

Perjantaina sain laitettua yhteishakuun pari koulua ja nyt tarvisi kaikenlaista liitettä sinne mukaan eri määräaikoihin mennessä. Lomake viisi on täyttämättä verotusta varten ja pitäisi käydä Osuuspankin konttorissa hoitamassa yksi juttu kuntoon. Kaikenlaista pientä on tässä siis ollut ja on to do -listalla, kun vaan saisi tehtyä. Tosi iloinen kyllä olin, kun löysin tuohon yhteishakuun logistiikkaan liittyvän tradenomitutkinnon! Ei paremmin voisi minulle sopia, kun olen miettinyt pitäisikö opiskella logistiikkaa vai johtamista.

Viikon päästä meillä alkaa loma! Tarkoitus on lähteä reissuun, kunhan vaan pysytään terveinä. 😀 Kaikki on nykyään tuosta samasta asiasta kiinni. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *