Hae
Mari Hietala

MYRSKYINEN LAUANTAI

Meidän piti tänään lähteä pitkälle metsälenkille, mutta heti aamusta eikä vielä päivälläkään voida mennä, sillä ulkona on tuo ihana myrsky. Tuuli valvotti mua jo yöllä, kun se vinkui niin hienosti parvekelasien välistä, ai että.
Tää viikko on ollut syksyiseen tyyliin hieman väsynyt. Olin maanantain ja tiistain yksin, kun ukkeli oli reissussa. Viihdytin itseäni höpöttelemällä instastooriin lähes kaiken, mitä mieleen tuli. Oli niin outoa yhtäkkiä olla yksin, kun on tottunut siihen, että kotona voi puhua.
Aloin syödä D-vitamiinia lääkärin määräyksestä ja samana päivänä, kun aloitin sen, naamani lehahti ihan punaiseksi aina puolilta päivin. Samana päivänä muistaakseni käytin meikkinä yhtä mineraalimeikkipuuteria ja nyt olenkin yrittänyt keksiä mistä ihmeestä tämä tällainen kuumotusjuttu johtuu tai johtui, sillä vielä tälle päivälle sitä ei ole ilmestynyt. Toisaalta ihoni tuntui ärsyyntyvän myös yhdestä yövoiteesta, jota olin käyttänyt. Lopetin sen, en ajatellut meikata tänään ja otin eri D-vitamiinia (ilman kalsiumia). Katsotaan mitä tapahtuu.

Tällä viikolla olen pitkästä aikaa myös laihtunut ? Ilmeisesti parin viikon lounasevästelyt töissä ovat pienentäneet mahalaukkuani enkä pysty iltaisin enää ahmimaan niin paljon kuin ennen. En pystynyt esimerkiksi syömään neljää lättyä pötkössä vaan kaksi! Puolikas päälle ihan väkisin, mutta sitten oli pakko luovuttaa. Pitäisi kirjoittaa noista eväshommista ihan erillinen postaus!
Kun käytiin Susannan kanssa sunnuntaina lenkillä, Susannalla oli mukana hassu Salomonin juoksureppuun kuuluva juomapötkylä (mainoslinkki). Oltiin miehen kanssa etsitty jotain taskuun mahtuvaa juomapulloa jo hetken aikaa ja se Susannan pötkylä oli just täydellinen. Ei ostettu Salomonia (ei löydetty kyliltä) vaan Partioaitasta löytyi tuommoiset lötköpullot. Nyt kelpaa retkeillä!

soft flask

Nyt siis täytyy tyytyä kodin järkkäilyyn, kun ei tuonne ulos kyllä ole mitään menemistä vielä moneen tuntiin. Mitä teillä on suunnitelmissa nyt viikonloppuna?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.