Hae
Mari Hietala

Mari 35

Mulla on tänään synttärit. Oon ihan järkyttävän vanha. Jotain 35. Ja mitä olen edes saavuttanut tähän asti?
? Mulla on työpaikka. Vakituinen sellainen. Ollut jo pitkään, vuosia. Olen ollut samassa firmassa koko aikuisikäni, tehnyt eri juttuja.
? Löytänyt ihmisiä elämääni ja sitten taas karsinut niitä. Tutustun helposti ihmisiin, kun olen avoin ja sosiaalinen hölöttäjä, mutta aina ne kaikki elämään sattuneet tyypit ei ole olleet niitä oikeita. Ei ystäviksi eikä parisuhteeseen. Kumpikin osa-alue on muokkautunut viimeisen vuoden aikana enemmän omaan suuntaani enkä siis voisi onnellisempi olla ihmisistä, jotka tänä päivänä täydentävät minun arkeani. Ei se määrä, vaan laatu
? Lipsunut ulkonäkökeskeisyydestä hyvinvoinnin ajatteluun. En laihduta siksi, että näyttäisin paremmalta vaan haluan olla terve. En liiku myöskään ulkonäön takia vaan siksi, että kehon liikuttelu tukee hyvinvointiani. Henkinen kasvuni on muutenkin ollut huimaa parin viime vuoden aikana.
? Löytänyt oman jutun, jossa haluan olla paras. Ja se juttu on tietysti jalkapallon valokuvaus. Sen suhteen mulla on paljon unelmia ja olenkin kiitollinen kaikesta saamastani kannustuksesta harrastukseni suhteen. Ilman teidän, ketkä luette tätä nyt, tukea en olisi koskaan tullut nälkäiseksi futiskuvauksen suhteen.
? Tasapainoinen arki, jossa stressi on hyvin minimissä. Olen vihdoin löytänyt itselleni parhaan mahdollisen tavan elää tätä elämää ja kaikista parasta on jakaa se yhden ihanan kanssa. Tuntuu, että vihdoin perusasiat ovat siinä kunnossa, että siihen päälle on hyvä rakentaa lisää. Minulla on aikaa kehittää itseäni, mutta on aikaa myös toteuttaa unelmia yhdessä.

Halusin listata tähän saavutuksina asioita, joista olen kiitollinen joka päivä. Ajatukseni on jo hetken ollut tämä: aika monta vuotta piti koheltaa ennen kuin tietyt palaset loksahtelivat kohdalleen. Tänään, kun täytän 35, on hyvä jatkaa tästä asetelmasta eteenpäin. Olkoon seuraava vuosi täynnä metsäretkiä, jalkapallon valokuvausta ja mielenkiintoisten blogipostausten kirjoittamista.

2 kommenttia

  1. Differend and Unique kirjoitti:

    Hyvä kirjoitus ☺️????

  2. Mari kirjoitti:

    Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.