Hae
Mari Hietala

Muuttoviikonloppu!

Minun instatilillä on toistunut sama ralli jo jonkun aikaa: höpötän muutosta ja välissä on aina yksi kuva minun uudesta viherkasvivauvastani herttaköynnösvehka micansista. Kun se nyt on vaan niin kaunis eikä elämässä tällä hetkellä pyöri mikään muu kuin muutto, joka onneksi huipentuu tähän viikonloppuun. 
Olin tämän viikon iltavuorossa, jolloin meille ei jäänyt iltaisin aikaa kovinkaan paljon. Toistimme kaavaa: ruoka, auton pakkaus, ajo Turkuun, auton purku, kamat tupaan ja sitten kotiin syömään iltapalaa. Eilinen sujui juuri noin sillä erotuksella, että kotimatkalla poikkesimme Kupittaan Cittarista hakemaan ranskalaisia ja suklaata.
Tänä aamuna heräsimme seitsemän jälkeen, söimme aamupalan ja puimme lenkkivaatteet päälle. Lähdimme raikkaaseen syyssäähän kiertämään pienen lenkin Mälikkälän metsään, kun ajattelimme sen olevan aika hieno nyt ruska-aikaan. Aurinko ei sinne paljon osunut, mutta metsä on hieno vuodenajasta huolimatta. Emme olleet lenkkeilleet pitkästi moneen viikkoon, joten teki kyllä erittäin hyvää käydä käpsyttelemässä luonnossa. Tapasimme monta harakkaa, palokärjen ja pari oravaa. Palokärki oli aikamoisen iso möllykkä, vaikuttava näky.
Nyt syödään, juodaan kahvit ja pakataan. Tarkoitus olisi tänään käydä riuhtomassa ainakin pari pösökuormaa, koska tätä asuntoa olisi hyvä vähitellen saada tyhjemmäksi. Tarvitsemme tilaa maanantaiksi, jolloin täältä lähtevät isommat huonekalut Turkuun.
Ihanaa viikonloppua sulle! Menehän nauttimaan ulkoilmasta, se on ihan parasta just nyt!

Yksi kommentti

  1. Milla Sukhilta kirjoitti:

    Tsemppiä muuton viimeistelyyn ja onnea uuteen kotiin – aina raskas rumba, mutta lopussa kiitos seisoo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.