Hae
Mari Hietala

Tänään alkoi loma!

Tämä on kai se paras hetki elämässä pari kertaa vuodessa, kun voi todeta loman alkaneen. Mulla alkoi tänään siis loma ja takaisin töihin menen toukokuun viimeisenä päivänä. Viimeisin reilu kuukausi töissä on ollut aikamoista touhuamista, joten voin sanoa loman todella tulevan tarpeeseen. Ei sillä, ei mulla enää paljon ole töitä ylipäätään jäljellä ennen äitiyslomaa, mutta silti pieni tauko töihin tekee just nyt hyvää.

Tahkis menee vielä perjantaina töihin, mutta sen jälkeen hänkin jää lomalle ja meillä on tietysti jo lomasuunnitelmat tehtynä. Ensimmäinen viikko ollaan reissussa Pirkanmaalla, palataan sieltä Turkuun käymään ja sitten lähdetään vielä Satakuntaan. Loman viimeiset päivät on tarkoitus tuhlata Turussa lastenvaunujen valikoinnissa ja eipä pahitteeksi olisi käydä sänkyä sun muuta tavaraa myöskin katselemassa.

loma

loma

loma

ENNEN KUIN MIHINKÄÄN VOI LÄHTEÄ

Kaikenlaista tehtävää tässä toki on ennen kuin mihinkään lähteä, kun tarvitsee vähän siivoilla paikkoja, jotta on sitten mukava tulla takaisin sekä tietysti itse pakkaaminen. Reissukohteemme lähellä sijaitsee pari kansallispuistoa, joten retkeilyyn täytyy varautua ainakin.

Perjantaina vien auton näytille korjaamosedälle, koska huomasimme viikonloppuna siitä kuuluvan jotain ihmeen kilinää konepellin alta. Tietenkään sitä ääntä ei nyt arkena ole kuulunut, mutta olinkin kaukaa viisas ja kuvasin videon silloin kun se ääni kuului. On jotain, mitä korjaamosedälle sitten esitellä, jos vikaa ei korjaamon pihassa kuulu eikä näy. Ja jos vika onkin laturissa tai hihnapyörässä, haluan sen kuntoon ennen kuin lähdemme ajamaan vähän pidempää matkaa.

Olen niin kyllästynyt näihin auto-ongelmiin, vaikka onneksi ne eivät ole olleet mitään kovin suuria tähän asti. Onneksi enää ei ole jäljellä kuin kuukausi, kun tarvitsen autoa päivittäin.

kirsikankukat

loma

kirsikkapuu

HELATORSTAIN HELLE

Huomenna on kova pyrkimys mennä käymään metsässä, vaikka tulossa onkin kunnon hellepäivä. Joku parin kilsan lenkki olisi kiva kiertää ja ollaankin tässä koitettu miettiä kohdetta (ehkä Paimioon?). Mä en ole tällä viikolla vielä kamalasti liikkunut, kun maanantai meni täysin palautuessa viikonlopusta ja eilen kävin osteopaatilla, joka taas teki taikojaan. Sekin väsytti, mutta silti illemmalla käytiin kuvailemassa ihanasti kukkivia kirsikkapuita sekä kaupassa. Olin hämmentynyt illan lämmöstä, ihan kuin kesä! Enää tervapääskyt puuttuvat! Niitä olen odottanut jo monta viikkoa. Ehkä pian! Näin nimittäin eilen ja tänään töissä jo toisen rotuisia pääskysiä, sellaisia jotka asustavat joka kesä meidän terminaalissa.

loma

Nyt on pakko lopettaa nämä höpinät ja nostaa jalat kohti kattoa. Vasta pari päivää ollut lämmin ja mulla on jo nilkat ihan turvoksissa. Toivon, että ihan koko loma ei ole tällainen turvotuksen osalta. Noh, ainakin on tarkoitus liikkua joka päivä, joten ehkäpä nestekierto toimii vähän paremmin kuin toimistossa pönöttäessä.


Seuraa seikkailujani instassa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.