Hae
Mari Hietala

Voiko 37-vuotias pukea My Little Pony -paidan päällensä?

Kun tein positiivisen raskaustestin, aloin heti miettiä pukeutumisvaihtoehtojani. Minun piti onnistua piilottamaan raskaus vielä kahden kuukauden ajan, eikä minun mahani ollut mistään pienimmästä päästä alunperinkään. Olin ihan varma, että alkuraskauden jäätävä turvotus näkyy epäilyttävästi muille, mutta turhaan kai jännitin. Pidin vanhoja jo aiemmin isoksi jääneitä rentoja housuja niin kauan kuin pystyin, mutta viikolla 12 oli pakko luovuttaa niidenkin kanssa. Vuorottelin housujen ja neulemekkojen kanssa, kunnes lopulta tunnustin työkavereille raskauteni.

Erään kerran mammasukkahousuja H&M:ltä pyydystäessäni törmäsin ihanaan My Little Pony -paitaan. Se oli ihanan oversized ja mietin kuinka kiva se olisi farkkujen kanssa. Jätin sen kuitenkin ostamatta, koska en mielelläni shoppaile pikamuotia enää ja vielä enemmän mietin voiko näin vanha akka pukea päälleen enää poneja. Se tuntui jotenkin tosi väärältä.

Aikaa kului, mutta ponit eivät unohtuneet. Halusin sen paidan, vaikka edelleen mietin onko nyt oikeasti soveliasta pukea My Little Ponyja tässä iässä.

ponipaita

ponipaita

Sitten päätin, että niin voi tehdä. Kyllä ihminen saa pukea ponit päällensä minkä ikäisenä tahansa. Mitä väliä sillä on? Ei se ole kuin paita. Ja ponit ovat ihania!

Kun näin Monnan uuden tukan instassa pari päivää sitten, hymyilytti. Ihana uusi ponitukka ja sama paita kuin minulla!

Tilasin omani lopulta joitakin viikkoja sitten samalla, kun jouduin hankkimaan joitakin äitiysvaatteita. Olen niiden kohdalla joutunut luistamaan pikamuodin välttelystä, koska en halua laittaa rahaa paljon vaatteisiin, joita tulen käyttämään vain yhtenä vuotena elämästäni. Lisäksi pikamuotiketjut nyt vain tarjoavat parhaiten helppoja ratkaisuja juuri plussanneelle, joka haluaa nopeasti jotain mahalleen sopivaa, jotta pystyy olemaan töissä mukavasti.

Julkisella paikalla olen nyt pari kertaa näyttäytynyt uudessa hienossa My Little Pony -paidassani ja voin todeta sen toimivan siinä missä muutkin vaatteet. Eihän ihminen edes ole vielä kovin vanha ollessaan 37, eihän? En oikein vieläkään ymmärrä, mistä sain päähäni, ettei minun olisi soveliasta kulkea ponipaidassa. Ei ilmeisesti tee hyvää ihmiselle pukeutua yli kolmen kuukauden ajan kaapuihin piilotellen omaa itseään.

2 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  Hei! Haastan sinut hymy huulille – haasteeseen mukaan! ☀️ Hymy huulille – haasteen idea on kommentoida muiden bloggaajien postauksia tai kehua blogia.

  Toivottavasti otat haasteen vastaan!

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  • Mari H kirjoitti:

   Heiii! Kiitos kovasti!! Pitääpä muistaa tämä. 🙂 Koskaan ei tule tarpeeksi kommentoitua postauksia kuitenkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.