Hae
Mari Hietala

HYVÄ JUOKSUPAITA SYKSYYN

* sisältää mainoslinkkejä

Kun kelit alkoivat vähitellen elokuun jälkeen viilentyä, tuli meidän perheessä miesosapuolelle tarve pitkähihaiselle juoksupaidalle. Vetoketjulliset taskut kuuluivat kriteereihin eikä hupustakaan ollut ainakaan haittaa. Kiertelimme kauppoja ja törmäsimme Stadiumissa kivan oloisiin SOCin paitoihin. Miesosastolta löytyi tämä sininen paita, jossa on sekä huppu että taskut. Ja kivan tilavat taskut jopa, mahtuu lötköpötkövesipullo loistavasti kyytiin.

Siinä samalla minä löysin naisosastolta vähän vastaavan tosi kivan naisten version SOCin juoksupaidasta ja ihastuin syvästi. Luumun värinen paita näytti kivalta, vaikka siinä ei olekaan huppua. On kuitenkin taskut, joten puhelimen saa näppärästi mukaan lenkille.

Näillä paidoilla kelpaa tuulipukulenkkeillä. Kohta varmaan ollaan ihan oikea tuulipukupariskunta, koska kelien viiletessä vähän lisää tarvitaan pian ne tuulipuvutkin ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.