Hae
Mari Hietala

Kesäsuunnitelmia

En muista koskaan olleeni lomalla jo kesäkuussa, mutta tänä vuonna tulee sekin koettua. Meillä on poikaystävän kanssa loma samaan aikaan ja ollaankin suunniteltu lähtevämme reissuun heti kesäkuun alussa!
Aloimme miettiä kesälomareissua jo talvella, mutta viimeistään pääsiäisen jälkeen Ähtäristä kotiin päin ajellessa puhuimme tosissaan mihin päin lähtisimme. Kumpaakin vetää puoleensa erämaan rauha, kaunis luonto ja eläimet, joita valokuvata. Toinen meistä on tottunut lentämään, kun toisen viimeisin lentokokemus on 90-luvulta Menkijärven lentokentältä. Niinpä päätimme aloittaa tämän yhdessä reissaamisen ihan vaan Suomesta ja muista Pohjoismaista.
Tavallaan ymmärrä jo nyt matkabloggaamisen hienouden. Reissuja on tosi ihanaa miettiä ja suunnitella sekä tietysti toteuttaa. On hienoa lähteä tutkimaan maailmaa, vaikka sen aloittaisikin läheltä. Suomessakin on tosi paljon nähtävää ja rakastan meidän metsiä. Tietynlainen vanha metsänpohja on uskomattoman kaunis, etenkin kun siihen osuu auringonvalo.

Sattumalta Museokortti haki kesäksi museoseikkailijoita, joiden piti hakemuksissaan kertoa millaiselle seikkailulle lähtisi, kenen kanssa ja paljonko se maksaisi. Me tehtiin hakemus viime hetkellä ennen hakuajan päättymistä, joten meillä on olemassa jopa ihan paperilla kesälomaretkemme Suomi-kohteet. Olisi tosi hauskaa pysähtyä tiettyihin museokohteisiin ensimmäisten viikkojen aikana ennen kuin menemme käymään Norjan puolella, joten täytyy toivoa, että pääsemme museoseikkailuun mukaan.
Jos taas museoseikkailu ei osu kohdalle, suuntaamme todennäköisesti vähän nopeammin Ruotsiin ja Norjaan. Norjan lisäksi haluan nimittäin käydä myös Ruotsin puolella, kun en ole käynyt Haaparannallakaan vuosiin.

Muuta kesälistalle kuuluvaa: haluan pukeutua mahdollisimman vähän farkkuihin, treenata, kulkea metsissä, valokuvata auringonlaskuja, valvoa, nauttia kesäilloista ulkona, uida, olla tekemättä mitään, lukea ja käydä pesispelissä.
Mitä sun kesään kuuluu? Aiotko lähteä reissuun?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.