Hae
Mari Hietala

Ihan vaan hissunkissun ostelematta mitään

*Sisältää mainoslinkkejä

Vitsit miten aurinkoinen viikko nyt on ollut! Olen käynyt joka päivä vaunulenkillä, vaikka aamuisin onkin väsyttänyt ja pitäisi levätä. En vaan malta, kun aurinko posottaa täysiä ja ulkona on ihana kevät. Tänään kävelin käymään Skanssissa, kun tilasin sinne Stadiumiin noudettavaksi yhden paketin. Samalla tietysti kiersin muutkin liikkeet, mutta en ostanut mitään. En useinkaan osta, tykkään vain kierrellä kauppoja ja katsella kivoja juttuja. Tässä kun koronan jälkeen on päästy jo sotaan ja kun se joskus on ohi, alkaa varmaan järjetön ilmastonmuutosuutisointi taas, joten pitää jo valmiiksi olla hissunkissun ostelematta mitään turhuuksia.

Ei sillä, että tekisi suuremmin edes mieli ostaa mitään. Stadiumista tilasin kevättä ajatellen ohuemmat juoksuhousut, sillä en mahdu vanhoihin housuihini edelleenkään. Lapselle tietysti on pakko tehdä hankintoja hänen kasvaessa, mutta enpä löytänyt Skanssista hänellekään yhtään mitään. Alerekit oli kaikki unohdettu ja täyteen hintaan tässä maailmassa harvoin kannattaa ostaa yhtään mitään. Lastenvaatteita onneksi saa kirppikseltä todella helposti.

Skanssin reissun jälkeen ei ehtinyt kuin syödä, syöttää lapsi ja sitten olikin viimeinen kerta mamapilatesta. On pitänyt jo monta iltaa mennä katsomaan pilatespaikan kevätohjelmaa, jos hankkisi oikein jäsenyyden. Sen verran nimittäin tykkään tuosta keskivartalopainotteisesta harjoitusmuodosta. Kaikki puhelimella oleminen menee vaan nykyään twitterin, uutisten ja instan selailuun sekä talojen katsomiseen. En koskaan muista sitä pilatesasiaa.

Nyt vauva on nukkumassa päiväunia ja meidän tarvisi tehdä ruokaa illaksi. Ajateltiin kokeilla munakoisojotakin mikä liekään nimeltään, *Samasta padasta -kirjasta. Nyt kun lapselle alkaa upota isommatkin annokset Pilttiä, olisi varmaan taloudellisesti järkevintä tehdä itse pöperöitä niin paljon kun vaan kykenee. Tänään testataan ainakin!

Huomenna me taidetaan suunnata Turun keskustaan, koska haluan mennä vaunuttelemaan jokirantaan aurinkokelillä. Ja onpahan vihdoinkin myös perjantai!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.