Hae
Mari Hietala

Mun tän vuoden joulukalenteri

Ollaan kovasti yritetty miettiä, mitkä joulukalenterit hommattais tänä vuonna, mutta jotenkin kosmetiikkaversioista ei olla päästy mihinkään päätökseen. Niitä on niin monta erilaista, eri merkkejä ja lopulta mitään naamarasvoja erikoisempaa ei periaatteessa tarvitse. Välillä houkuttaa Lumene ja välillä taas ei mikään.

Yksi joulukalenteri mulla kuitenkin on ja se on yllättäen lankajoulukalenteri! Kun kuulin elokuussa lankakauppojen myyvän joulukalentereita, olin aivan innoissani. Sellaisen halusin, mutta kaikki myytiin loppuun ihan hetkessä. Keskipohjanmaalainen Wool Me Once Fibers kuitenkin ilmoitti adventtikalenterista elosyyskuun vaihteessa ja minä olin kärppänä tilaamassa heti, kun ne tulivat myyntiin. Niin nappasin itselleni iloa joulukuun pimeyteen ja nyt en tietenkään malta odottaa, että pääsen availemaan luukkuja.

wool me once

joulukalenteri
Oon muutenkin ihan rakastunut Wool Me Once -lankoihin. Vyyhtien värisävyt ovat ihan täyttä nerokkuutta ja välillä haluan ihan vaan selailla nettikauppaa läpi, vaikken edes olisi ostamassa mitään. ? 
Tällä hetkellä teen Wool Me Oncesta tilatusta Gold Glitter Sock -langasta Laura-sukkia.  Niistä on jo toinen sukka valmis ja toinen ihan alussa. Teen hyvin hitaasti niitä, sillä palmikot eivät ole mitään maailman nopeimpia tehtäviä. Muutenkin mulla on samaan aikaan pari muuta neulomishommaa kesken, kun on vähän lipsahtanut ja lähtenyt käsistä…
Onko sulla jo joku joulukalenteri odottelemassa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.