Hae
Mari Hietala

Koronavuoden joulu

Olisin kovasti halunnut tänä vuonna jouluksi Vimpeliin, mutta olin aivan myöhässä vapaiden pyytämisen kanssa ja kaikki kollegani ehtivät ensin. Lopulta minä olin se keneltä kysyttiin pärjäisinkö yksin yhden päivän töissä, kun kaikki muut ovat jo joulua viettämässä. Tietysti pärjään, joten olin aaton aattona töissä ja sen jälkeen ei matkustaminen käynyt pienessä mielessä kertaakaan. Toisaalta näin korona jyllätessä on jokseenkin vastuutonta lähteä tapaamaan vanhempia ja päätimme suosiolla jäädä kotiin jouluksi.

Joulu kotona oli erittäin mukava konsepti! On saanut olla ja mennä justiin niin kuin lystää, syödä mitä itelleen pöytään laittaa ja valvoa omalla sohvalla. Me tehtiin jouluaattona ensimmäisenä aamulla hapanjuurileipä (eli paistettiin yön yli kohonnut pallero), leivottiin unelmatorttu, laitettiin kinkku uuniin ja mentiin testaamaan taloyhtiön sauna joulusaunan merkeissä.

Sain Jonin toisen villasukan valmiiksi..

 

 

 

 

Meidän jouluaterialla ei ollut kuin kinkkua, perunoita, lanttu- ja perunalaattikkoa sekä rosollia. Ensi vuonna täytyy näiden lisäksi saada jotain kalaa sekä juustoja. Nams!

 

 

Syömisen lisäksi ollaan tuijoteltu tv:tä ja minä oon tietysti neulonut. Tällä hetkellä on kova yritys saada joskus syksyllä aloitettu palmikkosukka valmiiksi, jotta saisin vihdoin itellekin villasukat valmiiksi.
Toivottavasti sulla on ollut mukava joulu myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.