Hae
Mari Hietala

5 x suosikit just nyt

Marraskuu ei kovin usein ole ihmisten suosikkikuukausi, eikä se sitä ole minullekaan. Onko sinulle? Marraskuu on vain kuukausi ennen joulukuuta, pelkkää pimeyttä ja aika pitkälti vesisadetta. Marraskuussa ei ole mitään erityistä. Black Fridaykin on vasta loppukuusta.
Silti tänä vuonna elelen tätä kuukautta jotenkin vain vihellellen, siinä se menee omalla painollaan päivä kerrallaan. Arki on kivaa eikä syysflunssa ole kellistänyt ponipeiton alle. Tässä mun suosikkijutut just nyt:

Paras, ihana, mahtavin ripsari. Helena ei petä! Ripsistä tulee erotellut, mustat ja pitkät. Jos et ole vielä kokeillut, suosittelen testaamaan joskus! Tai vaikka heti, täältä (mainoslinkki) sitä saa.

Kynttilät! Ollaan poltettu nyt kynttilöitä joka ilta jo hetken aikaa ja siitä tulee hyvä mieli. Kynttilät tuovat jotenkin rauhaa.

Merinovilla. Mun piti elää aika pitkään ennen kuin tajusin merinovillan hienouden. Kuinka ihana materiaali?! Kuvasta toki olisi voinut ajatella mun sanovan, että toi poika mun takana kuuluu tähän suosikkilistaan ja siis kuuluuhan se, mutta pääpointti koko asiassa on nuo meidän paidat. Ne on molemmat tuon ihanan pojan mun takana ja molemmat myös merinovillaa. Löysin itse asiassa ihan oman merinovillaneulepaidan tällä viikolla, mutta siitä kerron lisää jossain toisessa postauksessa. 

Liikunta. Edelleen. Ulkoilu on vaan niin kivaa, myös pimeällä. Käytiin maanantaina reilun 8 km lenkillä ja eilen joogattiin, kun molemmat tarvitsi kehonhuoltoa. Oli pari päivää pää kipeä enemmän ja vähemmän, mutta eipä ole enää, kiitos joogan.
Nenäkannu (mainoslinkki). Oli pakko hakea apteekista sarvikuono ja ottaa se käyttöön, kun en kestä kuivia limakalvojani. Nenäkannu on ajatuksena aika hirvittävä, mutta käytön jälkeen on hyvä fiilis. Voisin kuvitella, että kyseinen vekotin helpottaa paljon, jos on joku nuhaflunssa meneillään.
Onko meillä samoja suosikkeja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.