Hae
Mari Hietala

Meidän teelaatikon sisältö

Kysyin instastoorin puolella (tästä pääset seuraamaan mua instassa) kiinnostaisiko meidän teelaatikon sisällön esittely ja kyllähän se enemmistöä kiinnosti, joten täältä tulee! Mietin ensin jaottelenko nämä jotenkin valmistajan mukaan, mutta taidankin jakaa teet väreittäin, se tuntuu luonnollisemmalta.
Musta:

The Tea House Black Cherry
The Tea House Earl Grey Citrus
Kusmi Prince Vladimir
Kusmi Russian Morning
Twinings Earl Grey Tea decaffeinated
Forsman Tea Mustaherukkatee
The Metropolitan Tea Company Ltd Ceylon Tea
Lipton Forest Fruit
Pirkka Earl Grey tee

Vihreä:

Kusmi Ginger-lemon green tea
Nordqvist Green 4 You
Murena Maku Aamunvirkku
Rooibos:

Kusmi Rooibos
Skafferi Rooibos mansikka & lime
Murena Maku Illantorkku
The Tea House Rooibos Ginger and Orange

Juon teetä kotona päivittäin 2-3 mukillista. Aamuisin aina mustaa pussiteetä (tällä hetkellä siis Pirkkaa), iltapäivällä töiden jälkeen jotain mustaa irtoteetä ja joskus iltateenä vielä rooibosta. Kun olin kipeänä kotona, join vihreää yhden mukillisen lounaan jälkeen, aivan kuten töissä ollessakin teen nykyään.

Mitä teetä te juotte vai siemailetteko enemmän kahvia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.