Hae
Mari Hietala

Päivän ohjelmassa messut

Huomenta! Me ollaan lähdössä ihan kohta just Helsinkiin messuille! Sain yllättäen liput tuossa pari päivää sitten, joten mikäpä sen mukavempaa kuin mennä kiertämään messukeskusta ympäri koko päiväksi.

Sain testiin Boho Green Make Upin meikkejä ja niillä sutasin tämänkin päivän meikin. Koko viikon olen käyttänyt heidän paljon ylistettyä ripsaria (mainoslinkki) ja täytyy kyllä myöntää sen olevan aika toimiva. Se kesti eilen jopa futiskuvaushommat! Ajattelin kirjoittaa näistä tuotteista jossain välissä vähän lisää, sillä oon näiden kautta tehnyt aika hauskan luomivärilöydön.
Nyt täytyy varmaan siirtyä sörkkimään piilareita silmiin ja pakata laukku. Meikäläisen menoa tänäänkin voi seurata instastoorin kautta (@marihietala). Hauskaa päivää just sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.