Hae
Mari Hietala

Naisten Liiga: TPS – IK Myran 1.5.2019

Se on sitten viikonloppu ohi taas ja suunta kohti töitä arkisen aherruksen merkeissä. Ennen kuin itse poistun työpaikalle, ajattelin laittaa lauantaisen naisten matsin kuvat tänne esille. Tepsin emännillä oli peli IK Myrania vastaan ja minä tietysti kävin kuvaamassa, kun oli ihan kiva kelikin moiseen touhuun. Ei paistanut, mutta ei myöskään satanut – se on se paras kuvauskeli.

Väijyin mokkapaloja jo ennen matsia, mutta pääsin syömään sellaista vasta tauolla. Nomsnoms! Jälleen kerran ihan ylihyvää herkkua, jonka voimalla jaksoi kuvata vielä toisenkin puoliajan.
Eka puoliaika oli muuten täynnä maalihaleja, kuten varmaan kuvista jo huomasi. Ihan viihdyttävää välillä tuollainen maalitehtailu, kun sellaista ei ole hetkeen Turussa näkynyt.

Toisella puoliajalla minua viihdyttivät vieressä olleet pallotytöt, jotka ensin söivät eväitä ja sitten kisasivat siitä kumpi joutuu viemään roskat. Hyvin olivat kaikesta muusta sirkuksesta huolimatta hereillä pelin suhteen ja kun pallo sitten lopulta tuli heidän haettavakseen kiljuen he ampaisivat sen perään pusikkoon. Olivat juuri siinä vaiheessa toinen toisen reppuselässä ja juuri, kun onnistuivat, pallo pomppi heidän ohi jonnekin kauas. Repesin nauramaan niin, että IK Myranin pelaaja katsoi minua ihmeissään.

Kaiken kaikkiaan hyvä matsi oli kuvata ja olla olemassa. Ei ollut tylsää ja keli tosiaan oli just hyvä. En säätänyt kameroiden kanssa mitään erikoista vaan painelin täyskennolla menemään.

TPS – IK Myran 4 – 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.