Hae
Mari Hietala

Kaupunkijuhannus 2022

Me vietettiin kaupunkijuhannus. Se ehkä kuulostaa tylsältä, mutta ollaan kyllä ehditty touhuamaan vaikka ja mitä! Aloitan nyt ihan ensiksi siitä, että läppärini päätti hajota kesken sähköpostin kirjoittamisen torstaina. Ihan varoittamatta. Sai unohtaa bloggaamiset ja Outlanderin tuijottelun täysin. Ajattelin pärjääväni hetken ilmankin, vaikka vähän hankalaksi kaikki menisi, kun olin juuri päättänyt akkreta maanantaina pelattavaan Helmareiden Suomi–Japani -peliin ja muutakin koneella tehtävää olisi tiedossa ensi viikolla. Onneksi tämä läppäriasia kuitenkin järjestyi ja nyt minulla on uusi mäkki käytettävänä seuraavat 9 vuotta (niin kauan vanha kesti!).

Perjantaina me käytiin hakemassa läppäriä varten joku ihmeen adapteri ja pojalle pyöräilykypärä. Asennettiin nimittäin pyörään istuin ja käytiinkin illalla pienten päikkäreiden jälkeen Kupittaalla maistamassa suolaista kinuskia pehmismakuna. Kyllä se alas meni sanois satakuntalainen.

kaupunkijuhannus

Eilen ja tänään ollaan käyty kahvittelemassa ilmalämpöpumpputaloissa, meillä kun ei itsellä sellaista ihmettä ole. On aika tympeää, kun lapsi hikoaa touhutessaan ja saa olla hysteerisenä koko ajan laittamassa tissiä suuhun, että varmasti saa nesteitä. Toivon todella tämän olevan mun viimeinen kesä kerrostalossa.

ihana ruusu

Nämä helteet alkoivat tosi sopivasti nyt, kun Tahkis palaa töihin ja minä juoksen yksinäni kiipeilevän vauvan perässä. Oh lord kuulkaa minä sanon! Mulla on ollut niin leppoisat oltavat, kun oon saanut useamman viikon rauhassa aamuisin naputella sähköposteja vaan enpä saa enää. Palaan työleirin pariin näissä erittäin leppoisissa lämpötiloissa.

Huomenna pääsen onneksi heti iltavapaalle, kun menen kuvaamaan jalkapalloa ja tiistaina meille tulee vieraita, jolloin toivottavasti ehdin vähän tehdä hommia itsekseni. Keskiviikolle sääennusti näytti ukkosta, mutta en usko ennen kuin näen. Varsinais-Suomessa kun alkaa helle paahtaa, siinä menee neljä kuukautta ennen kuin se loppuu. Toivottavasti tämä vuosi on erilainen.

Kuumuudesta huolimatta meidän kaupunkijuhannus oli tosi kiva! Oli kivaa käydä vierailemassa muiden luona ja jutella. ♥ Kaikkea kun ei voi instagramiin kirjoittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.