Hae
Mari Hietala

Tältä meillä näyttää nyt

Ollaan nyt asuttu Raisiossa viisi kuukautta enkä ole tainnut muutamaan hetkeen postata mitään meidän sisustuskuulumisista. Lauantaina piti puunata koko kämppä, kun eilen meillä oli vieraita käymässä ja otinkin sitten parit kuvat siivoilujen jälkeen. Ei ole hetkeen ollut näin siistiä, vaikka kyllä täällä muutamia meikäläisen ongelmakasoja edelleen on. Mikäpä mikään minun asuttama asunto olisi ilman epämääräisiä kasoja?
Suurinta epäjärjestystä luovat kasat selvitin silti lauantaina. Ne koostuivat vaatteista ja papereista, jotka periaatteessa voisi vaikka polttaa, mutta sehän ei valitettavasti ole Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen mielestä sopivaa iltapuuhastelua, joten laitoin paperit säilöön yhden pöydän alle. Olkoot siellä odottamassa aikaa, jolloin avotulen tekeminen raisiolaisen kerrostalon pihaan on ihan ok.
Tässä tämä tupa:

Eteinen kuvattuna meidän tietokonehuoneen ovelta peilien kautta eli ns. väärin päin kaikella mahdollisella tavalla. Kuvaushetkellä selkäni takana oli tosiaan huone, jossa sijaitsee mun vaatteet ja molempien tietokoneet. Seuraava kuva kyseisestä huoneesta.

Eteisen käytävä väärästä suunnasta kuvattuna eli tällä kertaa makkarin ovelta päin eteisen suuntaan. Oikealla on keittiö ja vasemmalla oleva ovi johtaa pesuhuoneeseen.
Keittiöön tultaessa on heti vasemmalla taso, jonka päällä on mikro. Tason alla on astianpesukone.

Makuuhuone on olohuoneen seinän takana. Otin kuvan eilen aamulla, kun olin jo ryövännyt yöpöytinä käyttämämme keittiön tuolit oikeaan käyttöön.

Keittiön ja olohuoneen välissä sijaitsee meidän pyöreä pöytä, joka on itse asiassa mun vanhempien vanha jostain aikojen alusta 80-luvulta.
Olohuoneen pöytää meillä ei ole ollenkaan enkä tiedä tuleeko sellaista ikinä. Haluaisin arkun, mutta todennäköisesti potkisin siihen vain varpaitani, jos sen sijoittaisi keskelle olohuonetta.
Mitä tykkäätte tummasta lattiasta? Ovatko valkoiset blogikodit edelleen muodikkaita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.