Hae
Mari Hietala

ARVONTA: Veikkausliigan minipallo

Minä tykkään Veikkausliigasta, sekä siitä sarjasta että Veikkausliigan toimiston tyypeistä. Tykkään myös Veikkausliigan kuvagalleriasta, joka on nyt pari vuotta ollut olemassa. Siellä on mukava käydä katselemassa muiden kuvaajien kädenjälkeä ja tietysti laittaa omia kuvia näytille.

Toissa kesänä kävin moikkaamassa Veikkausliigan toimiston tyyppejä ja sain mukaani siltä reissulta pallon. Ihan perushomma raahata jalkapalloa mukanaan keskellä yötä Helsingissä, eikö? Pallo matkusti mukanani Turkuun ja toimi lähinnä kuvauskohteena silloin tällöin talven aikana. Tuli kevät ja pallo oli surullinen käytön puutteen vuoksi. Hän oli tyhjentynyt. Vein hänet kaarinalaiselle koutsisedälle hoitoon. Koutsisedän käsittelyn jälkeen pallo oli taas iloinen ja valmis uusiin seikkailuihin. Ja niitähän pallolle oli luvassa!

Seuraavaksi pallo matkasi lähes kaksimetrisen entisen maalivahdin kainaloon, joka ei jalkapalloon ollut koskenut lopetettuaan vuosia sitten pelaamisen. Entinen maalivahti oli hieman hämmentynyt tästä kainaloon tunkeutujasta, mutta aika pian hän osasi taas potkia. Hän yritti opettaa minuakin potkimaan, mutta tuo projekti on edelleen kesken. Kuulemma tarvisin jonkun seinän, jota vasten potkia.

Tässä kevättä odotellessa joku onnellinen teistä voittaa itselleen Veikkausliigan minipallon, joka onkin ihan ylisöpö. Ehkäpä joku sellainen voi leikkiä sen kanssa kenestä on vielä toivoa tulla suurenmoinen jalkapalloilija, toisin kuin tällaisesta kolmevitosesta akasta. Osallistu arvontaan täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.