Hae
Mari Hietala

TÄNÄÄN OHJELMASSA

Tänään ajattelin leikkiä 34-vuotiasta lasta. TPS nimittäin järjestää jälleen perinteisen Tixu-päivän, joka on olemassa lapsia varten, ei siis varsinaisesti 30+ ihmisiä varten paitsi jos omistaa lapsen, jonka aikoo viedä temmeltämään tepsijätkien kanssa. Minullahan ei tenavaa ole, mutta haluan silti mennä käymään. En ole pitkään aikaan nähnyt lasten riemua jalkapallon parissa ja jotenkin kaipaan sitä nyt aika paljon.
En toisaalta ole nähnyt myöskään aikuisjalkapalloilijoita hetkeen, kun skippasin sen edellisen kotipelin. Eräs keskikentän blondi tuli uniini tällä viikolla, joten ehkä nyt on aika palata taas sinne minne kuulun eli kentälle ja sen laidalle.

Tixu-päivän jälkeen pyydystämme ruokaa jostain ja todennäköisesti lähdemme ristiretkelle Turun keskustaan, koska olen melkein päättänyt hankkia yhden Pupulandian Jennin suunnittelemista pipoista. Vaikuttajamarkkinointi toimii enkä ole yhtään yllättynyt, sillä olen aina ja ikuisesti mainonnan orja.
Nyt täytyy lähteä! Nähdään Tixu-päivässä ja jos ei nähdä, toivotan muuten vaan hauskaa lauantaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.