Hae
Mari Hietala

9 km aamulenkki

Huomentapäivää, kuten mun yläasteen aikainen enkun opettaja tapasi sanoa päivästä ja kellonajasta riippumatta. Me tultiin just lenkiltä! Päätettiin herätä kuudelta ja lähteä ulkoilemaan, sillä tänä viikonloppuna nuo lämpötilat eivät oikein suo sellaista mukavaa lenkkeilyolosuhdetta. Nythän tuo kello ei ole vielä pal mitään ja Artukaisissa on jo 27 astetta, jei! 
Oon koko loppuviikon tarkkaillut puhelimen sääennusteappia, jotta onko lauantaina 31 vai 32 astetta ja mites tuo sunnuntai ja ihan loppumetreillä asetelma muuttui niin, että tänään on 31 ja huomenna 32. Meillä sisällä on vain 27 astetta tämän kesän lämpöennätys, mutta eiköhän se siitä vielä vähän kiipeä ylöspäin.
Olen tänä kesänä hokenut ulkona aina kun on lämmintä, kuinka ihanaa on, mutta rajat ne on minullakin. Onneksi yli 30 asteen lämpöä ei ole kuin nämä kaksi päivää ja sitten voidaan taas palata ihmislukemiin. Viime kesä oli ihan järkyttävä, kun turhan lämmintä riitti viikkotolkulla. Lämmönsietokykyni toki on jostain syystä tänä kesänä ihan eri luokkaa kuin aiemmin ikinä, joten se on ihan positiivinen puoli tässä kaikessa.

Haunisten allas oli meidän tän aamun lenkki muutamien paarmojen kera. Muuten oli tosi kivaa, kun edellisestä metsälenkistäkin oli jo aikaa. Mukava päästä vähän nostelemaan jalkoja enemmän ja kiipeämään kalliolle.
Loppupäivän ohjelmassa ei ole oikein mitään. Pistetään verhot kiinni (on jo) ja katotaan tv:tä ? Kaupassa lähdetään käymään vaan ensin, jotta on jotain syötävää, mutta tosiaan muuta ei ole tiedossa. Ihan kiva välillä näin.
Hauskaa lauantaita sulle! Nautitaan tästä kesästä, vaikka onkin kuuma!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.