Hae
Mari Hietala

Nimpparipiknik Kupittaanpuistossa

Meillä oli tänään nimpparipiknik Kupittaanpuistossa. 🙂 Reffattiin varamummun ja hänen tyttärensä kanssa Kupittaan Cittarissa, josta keräiltiin koriin piknikeväät. Ennen ystävien saapumista paikalle joku ihan vieras mummu meinasi viedä söpön pojan mun rattaista kassahihnalle ja kotiin. Hui! Ei poika vielä tiedä, että ihan jokainen hetki ei ole hyvä flirttailuhetki, mutta täytyy sitten opettaa vanhempana. Olenhan toki todella hyvä opettamaan flirttailun suhteen yhtään mitään, sillä ihan vaan hymyilemällä baaritiskillä aikoinaan sai aivan liikaa vahinkoa aikaiseksi. Pohjalaisten miesten huumorintaju ei aina ihan riittänyt. Vaikka en minä heille koskaan hymyillyt, oli muuten vaan kestohymy naamalla, koska kukapa ei parikymppisenä olisi pelkkää hymyä päästessään viihteelle.

No mutta, nimpparipiknik.

Ennen kotoa lähtöä googletin ”dragon fruit kaktus”. 😀 Me ollaan ostettu tommottis pötkö kaktusta kasvitieteellisestä jo ehkä kolme vuotta sitten, mutta se ei koskaan lähtenyt kasvamaan. Kunnes tänä kesänä kesäkuun kuudes päivä tuuppasin dragon fruitin kavereineen parvekkeelle. Siellä se piru alkoi kasvamaan eikä siinä vielä kaikki! Mikähän ihmeen oksa siitä on nyt lähtenyt kasvamaan, aikooko se kukkia?!

kupittaanpuistossa

kupittaanpuistossa

Oli kyllä ihan superkivaa hengata puistossa tämä aivan liian kuuma päivä. Ei ehtinyt miettiä kuumuutta vaan sai nauttia hyvästä seurasta sekä syömisistä. Lapsella oli ihmeteltävää ja puuhasteltavaa monta tuntia. Ei siis ihme, että hän sammui kuin saunalyhty nyt illalla.

Vielä 1-2 kuumaa päivää ja sitten voi taas elää. Odotan niin paljon, että olisi vain +23 ja pystyisi harkitsemaan lenkkeilyä sekä muita mahtavia aktiviteetteja. Silityskasa odottaa sohvalla ja leipoakin pitäisi pojan synttäreitä varten, mutta teepä täällä jotain, kun kosteus on 60 prosenttia ja sisälämpötila +27. Mun keho on jo syksyssä, koska tekee mieli kaakaota, mutta ei näin kuumalla pysty. Edes villasukkia ei ole saanut vielä laittaa jalkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.