Hae
Mari Hietala

IHONHOITO VAATII HUOMIOTA SYKSYLLÄ

* postaus sisältää mainoslinkkejä
Kun syksy pyörähtää kunnolla käyntiin, sitä huomaa ihon kaipaavan enemmän hoitoa ja kosteutusta kuin huolettomaan kesäaikaan. Minä tajusin vasta viime syksynä ihoni tarvitsevan ihan tosissaan kosteutta. Jos kosteusvoiteeni on liian vaisua tavaraa, leukaani pamahtaa rykelmä tulehtuneita näppylöitä. Tänä syksynä haluan selvitä ilman näppylöitä.
Mulla on varastossa pari tuotetta, joilla pääsen alkuun, mutta hieman täytyy täydentää valikoimaa vielä. Ajattelin hoitaa ihoani Mádaran tuotteilla, sillä ne vaikuttavat toinen toistaan ihanammilta. Minulla on nyt käytössä vain päivävoide ja hiilisaippua, jota voi käyttää koko kropalle. Se poistaa toksiineja ja syväpuhdistaa. Tykkään myös sen tuoksusta kovin. Mádaran päivävoide on ollut myös tosi hyvä.
Näiden kaveriksi ajattelin syksyksi tehokkaasti kosteuttavaa SOS Hydra -kasvovoidetta ja ehkä seerumia myös. En usko pärjääväni enää talvea ilman seerumia.
Kaapistani uupuvat näiden lisäksi aurinkosuoja kasvoille sekä meikkivoide. Nyt olisi hyvä päivä tilata nekin Mádaralta, sillä heidän verkkokaupan koko valikoima on vain tänään -40 % alessa. Huikea alennus ja tilaisuus täydentää varastot! Mádaran tuotteet nimittäin vaikuttavat erittäin laadukkailta ja usein kaupassa käyn katselemassa heidän purnukoita, mutta totean aina niiden olevan hinnaltaan hieman arvokkaita. Eivät liian, mutta kuitenkin vähän.

Tästä aleen! Muista hyödyntää, jos sinunkin kosmetiikkavarastot ovat hieman tyhjillään kesän jäljiltä. Aikaa on 23:59 asti ja vähintään 80 euron tilauksiin lisätään tilaajalahjana silmänympärysvoide. Tarvitsen muuten sellaisenkin, hmph…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.