Hae
Mari Hietala

Miksi en tehnyt tätä jo vuosi sitten?

Tiedättehän kun jotkut asiat elämässä ovat sellaisia ”miksi en tehnyt tätä jo aikaisemmin” -juttuja. Minä hoidin yhden sellaisen tällä viikolla, kun päätin varata ajan kampaajalle pitkän odottelun jälkeen. Lopputulos on ihan raikas ja kevyt sekä ennen kaikkea siisti verrattuna vanhaan reuhkaani. Hiukseni olivat järkyttävän pitkät, painavat ja suorat.

Minulla oli pakkomielle jotenkin pitkistä hiuksista, koska sellaiset minulla on ollut läpi elämäni lukuun ottamatta niitä kahta kertaa, kun päätin leikata polkan. Ensimmäinen kerta oli neljännellä luokalla ja toinen kerta vuonna 2017. Tuolloin vuonna 2017 jälleen kerran liian pitkät hiukseni olivat todella väsyneet, raskaat ja päätä myöten menevät eikä päänahkakaan kovin paljon hengitellyt. Tosin myöhemmin syy huonolle päänahalle selittyi alhaisella ferritiinillä ja d-vitamiinin puutoksella.

Hiuksien suhteen olenkin nyt oivaltanut, että aina ei tarvitse olla mielettömän pitkät hiukset vaan lyhyemmät voivat olla helpommin hallittavissa. Odotan innolla luonnonkiharan paluuta esimerkiksi. Mitä pörrömpi, sen kotoisampi.

uudet hiukset

raskausmaha

Toinen viikon sisään tapahtunut oivallus miksi en ole tehnyt tätä jo aiemmin liittyy pekaanipähkinäjäätelöön. Siis miten en ole tiennyt kuinka hyvää se on?! Satuttiin maistamaan Magnumin uutta Double Gold Caramel Billionaire -jäätelöä ja totesin sen olevan ihan tajuttoman hyvää. Ai että! Onko siellä puolen ruutua muita pekaanipähkinäjäätelön ystäviä?

Noin muuten tässä ei nyt olekaan ollut mitään erikoista. Tänään töissä tuli säädettyä kalusteiden kanssa sen verran, että jouduin oikein huilailemaan hetken. Totesin, että pöytien siirtely ei tässä siunatussa tilassa välttämättä ole se paras aktiviteetti. Tänään en siis aio kotona tehdä muuta kuin levätä.

Huomenna on onneksi perjantai ja viikonloppu häämöttää jo. Ollaan suunnittelemassa jopa mehtäreissua viikonlopuksi, kunhan vain kelit ovat sopivat eikä sada mitään. Jos sataa, meillä on edelleen kevätsiivous kesken täällä, joten tekemistä kuitenkin riittää oli sitten kotona tai ei.

Nyt taidan mennä katsomaan, mitä ruokaa meidän keittiössä tänään valmistuu. Vi ses! Instagramissa pääsee stalkkaamaan storyn puolella mun seikkailuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.