Hae
Mari Hietala

Ei erikoista kerrottavaa

Oivoi, minun postaustahti on kovin kärsinyt viime aikoina. Flunssassa nyt ei tietenkään mitään kiinnostanut kirjoitella, kun elämä oli selviytymistä muutenkin. Tämän viikon tekosyy voisi olla kiire. Meillä oli eilen vieraita, joten tässä oli pari päivää pelkkää puuhastelua aamusta iltaan, kun piti siivoilla ja järjestellä paikkoja. Kasattiin meidän uusi pinnasänky vihdoin tiistaina, mikä oli oma hommansa. En ole myöskään kahteen viikkoon pahemmin käynyt missään, joten mitään erikoista kerrottavaa ei oikein ole.

Tämä kotona möllöttäminen johti siihen, että aloin katsoa Outlanderia Netflixistä ja nyt olen aivan totaalisen koukussa. Voisin ahmia kaikki jaksot heti, mutta nykyelämässä se ei tietenkään ole mahdollista. Välissä pitää ruokkia lapsi, viihdyttää häntä, nukuttaa ja toivoa hänen nukkuvan edes yhden jakson verran. Tuo sarja saa minut kahta kauheammin haaveilemaan Skotlannin matkasta sekä vanhojen linnojen näkemisestä. ♥ Ootko sä katsonut Outlanderia?

Jo ennen Outlanderin katsomista aloin miettiä pitäisikö monen vuoden tauon jälkeen värjätä tukka punaiseksi. Nyt kun en ole raskaana, voisi jotain muutakin tehdä kuin laittaa raitoja. Sarjan katsomisen seurauksena haaveilen tästäkin tietysti enemmän, koska tottakai mukana on yksi kiintiöpunapää.

Mitään muuta erikoista ei sitten olekaan tullut kai ajateltua. 😀 Odotan vain pääsiäistä, jolloin Tahkiksella alkaa loma ja me lähetään tietysti reissuun. Pitkästä aikaa!! Ihana päästä pois kotoa välillä ja jakaa työleiri jonkun toisen kanssa.

Nyt täytyy varmaankin mennä viihdyttämään lasta vielä hetkeksi ennen kuin on taas päiväuniaika ja arvaatte varmaan mikä minun aika… 😀


Seuraa blogiani instassa, facessa ja Bloglovinissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.