Hae
Mari Hietala

Olohuoneen uusi ilme

Eilen ruokakauppareissun jälkeen väsytti niin paljon, ettei päiväunet olleet kaukana. Makoilimme sohvalla, enkä halunnut nukkua, koska en pidä siitä kuinka päiväunet vievät yöunet. Päätin nousta ja siivota edes neuletyöni sohvan divaaniosalta. Yhtäkkiä tilanne karkasi käsistä ja löysimme itsemme puuhastelemasta olohuoneeseen uutta järjestystä siirtämällä sohvan divaaniosan toiselle puolelle sohvaa. Olimme nimittäin pohtineet vaihdosta jo aiemmin, mutta tämä on asioita, joita ei tule aina ihan siltä istumalta toteutettua.

Aikamme touhuttua alkoi näyttää paremmalta. Sohvan divaaniosan ja seinän väliin jätettiin minun neulehommien mentävä aukko, tikapuut vaihtoivat paikkaa vastapäiselle seinälle ja korituoli meni eri puolelle sohvaa. Nyt on mukavan kotoisa olkkari ja olen niin tyytyväinen, kun sain neuleasiat järjestykseen.

Enää joulukuusi puuttuu, mutta sen hankintaa ei muutenkaan ole vielä lyöty lukkoon. Tavallaan se olisi kiva, mutta ilmankin pärjää vielä yhden joulun, jos ei mieleistä kuusta löydy mistään. Tänään olisimme itse asiassa voineet olla kuusenhankintatuulella, mutta Bauhaus olikin kiinni. Saaliimme kaupoilta oli silikoninen leivonta-alusta ja hapanjuurileipäkirja. Pian voisi alkaa leipämestariksi, mutta sitä ennen meillä taitaa ohjelmassa olla piparien leivontaa.

Ihanaa itsenäisyyspäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.