Hae
Mari Hietala

Viikon valinnat

↣ Mulla olisi ollut tällä viikolla mahdollisuus lähteä Helsinkiin kahteen jalkapalloaiheiseen tapahtumaan, mutta jäin kotiin. Toisesta olin ajatellut jo aikaa sitten, etten taida tänä vuonna lähteä näyttäytymään ja toiseen taas tuli kutsu vasta viikko sitten, mikä oli hieman lyhyt aika siinä mielessä, että olisi ollut kiva yrittää järjestää yöpymispaikka jotenkin suhteellisen halvalla. Harmittaa vähän, kun kaikki jalkapalloaiheinen sisältö tänne blogiin ja somekanaviin kelpaisi kyllä.
↣ Olisi ollut myös mahdollista lähteä Ruotsiin futiksen perässä, mutta senkin skippasin. Joku päivä mä lähden vielä, lupaan.
↣ Pohdittiin poikaystävän kanssa pitäisikö alkaa tehdä lounaseväät töihin itse. Kun työpaikkaruokalan ruoka on tosi suolaista ja toisaalta myös kallista. Ahdistun liiasta suolasta, sillä en ole tottunut yhtään käyttämään suolaa enkä todellakaan kaipaa sitä. Saan verenpaineeni nostettua muutenkin ihan pelkällä kofeiinilla ja ylipainolla, joten haluaisin edes suolan pitää minimissä. Niinpä siis alan syömään eväitä töissä, pois lukien torstaiset hernekeitot.
↣ Eilen oli kotitreenipäivä ja mun treeniksi valikoitui käsiosasto. Tein vartin rykäisyn Yogaiasta ja hassua kyllä, se varttikin riitti. Noinkin lyhyestä treenistä tulee tosi hyvä olo ja saa kyllä lihakset jumiin ihan yhtälailla kuin olisi treenannut enemmänkin. Ei siis se määrä vaan laatu, varsinkin treenissä.
↣ Paras välipala töihin on marjat ja jogurtti. Marjoja illalla pakasterasian pohjalle, rasia jääkaappiin, aamulla päälle jogurttia ja mukaan töihin. Helppoa, nopeaa ja näppärää. Näin tulee syötyä marjoja joka päivä.
↣ Joudun todennäköisesti siirtymään mun Curly Girl Methodin noudatuksessa shampoopesuihin. Kun pesen hoitoaineella, ei mene kuin päivä ja tukka on ihan ylipaskanen. En kestä sellaista.
↣ Lakkasin kynnet alkuviikosta (vai sunnuntaina?) väriä vaihtavalla Ruby Wing -lakalla. Lakka sai ihmetystä osakseen instassa muutamilta, joten tässä linkki lakkaan, joka on aika vastaava kuin minun käyttämäni. Väriä vaihtavat lakat ovat aika hauskoja.

Millaisia valintoja sinä olet tehnyt?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.