Hae
Mari Hietala

Mari täällä hei

Nyt on blogimuutto onnistuneesti takana, enkä voisi paljon enempää innoissani olla. Mahtavaa päästä jatkamaan bloggaamista täällä Vaikuttajamedian osoitteessa uuden bannerin alla, jonka muuten itse tein. Kun sain valmiiksi sen, mietin miten ihmeessä en ole tehnyt tätä jo aiemmin. Vanha blogini kulki nimellä Mari H ja päätin tässä uudessa kulkea koko nimellä Mari Hietala, koska tuo sukunimeen viittaava hoo on ollut hieman ärsyttävä hönkiä pressitilaisuudessa, kun joku on kysynyt minkä nimistä blogia kirjoitan.

Tervetuloa näin heti alkuun seurailemaan meikäläisen seikkailuja. Pyrin kirjoittamaan pari kertaa viikossa ja aiheina blogissani ovat metsäreissut, muu liikunta, vähän neulominen ja silloin tällöin tehdään katsaus pankkitileilleni. Olen nimittäin jo viime kesänä luvannut alkaa säästää rahaa, joten pakko laittaa pää vadille julkisesti välillä.

esittelykuva marimekkopaita

Koen itseni sellaiseksi kamalan arkiseksi ihmiseksi. En pahemmin matkustele, en syö dinnereitä enkä brunsseja (lounaita ja aamupaloja kyllä), käyn Prismassa ja usein siellä sotku, missä minä. Olen muuten ihan tavallinen siis, mutta harrastan kyllä jalkapallon valokuvausta tai ainakin harrastin ennen koronaa. Ei huvittanut lähteä tapahtumiin, joissa on paljon muita ihmisiä, joten taisin kuvata koko vuoden aikana ihan pari matsia vain.

Asun Turussa poikaystävän kanssa vuokrakaksiossa. Kotoisin olen Etelä-Pohjanmaalta ja täällä Turussa olen asunut nyt 6 vuotta. Ammatiltani olen asiakasneuvoja.

Kulutamme aikamme metsäretkiin ja muuten vaan lenkkeilyyn. Viime vuonna kävimme ensimmäistä kertaa vaeltamassa (eka päivä, toka päivä ja kolmas) ja taidamme olla nyt hieman koukussa siihen touhuun. Minähän en mikään eräjorma ole ollut aiemmin, mutta muuten vaan maalainen ja kaikkien kaupungissa vietettyjen vuosien jälkeen mikään muu ei ole tuntunut niin hyvältä kuin paluu luontoon. Tunnistan nykyään lintujakin ihan eri tavalla kuin koskaan ennen.

esittelykuva marimekkopaita

Ajattelin tällaisen pienen esittelyn olevan ihan paikallaan. Olisi kiva kuulla kuka sinä olet ja onko sinulla jotain erityisiä toiveita, mistä haluaisit minun kirjoittavan. 🙂

Ja hei tähän loppuun vielä: voit seurata minua instassa ja facessa. Instassa olen aktiivinen storyn päivittäjä ja faceen linkkailen blogipostaukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.