Hae
Mari Hietala

Hankintoja vauvalle kesäksi

*Sisältää mainoslinkkejä

Vauvan pukeminen keväällä oli yksi iso mysteeri, eikä lähestyvä kesä tunnu yhtään helpommalta. Moni kyselee facebookissa, miten muut pukevat lapsen näillä keleillä, enkä yhtään ihmettele. Ei se minullekaan niin selkeä asia ole. Ajattelin kuitenkin listata nyt tähän, mitä hankintoja ollaan kevään aikana tehty sekä tietysti kesää silmällä pitäen.

1. Jalkapeite suojaamaan lasta Varsinais-Suomen tuulilta. Turussa tuulee aina. Tilasin aiemmin keväällä Easygrown untuvapussin, johon ihastuin täysin. Sen seurauksena piti saada saman merkin jalkapeite, joka sekin on tosi kiva.

hankintoja kesäksi

2. Lindexissä on ”aina” pyjamat ota 3, maksa 2, joten viimeksi ostin 3 80-kokoista pyjamaa. Kaksi niistä lyhythihaisena versiona, sillä me tukehdutaan tähän asuntoon kesällä.. Nämä kuosit otin: *merihevoset, *rantapallo ja *pöllöjä.

3. Olen hankkinut toki myös muutamia lyhythihasia, joista viimeisimpänä Paapiin Ahvenpaidan. Yksi hihaton bodykin löytyy nyt, sen ostin Gugguun popupista Myllystä. Pitäisi varmaan alkaa vähän ostella myös lyhythihasia bodyja, en yhtään osaa arvioida montako sellaista kesässä tarvii. Eikä ehkä siis ulkona niinkään, mutta täällä sisällä, tänne tukehtuu edelleen.

4. Auringolta suojaava hattu, se sitten ulos. Ostimme jo aikaa sitten Lindexistä sellaisen, nyt näkyy netissä olevan vain *tätä yhtä kuosia ja sekin isossa koossa.

5. Tilasin yhden kevyen haalarin Ahvenanmaan reissua silmällä pitäen. En osaa yhtään arvioida voiko tuollaista tarvia kesäkuun puolella ulkona muuten enää. Ei kai?

hankintoja kesäksi

6. Pillipullo tuli hankittua jokin aika sitten jo. Yhdeksän kuukauden ikäinen vauva pärjää työpäivän verran kiinteillä ruuilla ja vedellä, jos tarve vaatii. Meillä lapsi osasi juoda pullosta heti. 🙂 Hän osaa toki myös juoda Myrnasta, olen opettanut. 😀 Ostettiin just Raumalta yksi uusi pillipullo, kun eka ostamani on vähän väliä pilli solmussa.

hankintoja kesäksi

Lisäisitkö sinä vauvan kesävarustuslistaan vielä jotain?

2 kommenttia

  1. Ellu kirjoitti:

    Vauvojen aurinkolasit ja rattaisiin hyttysverkko ja/tai aurinkosuoja. Meillä oli sellainen käänneltävä aurinkovarjo, jonka sai auringon eteen ja sitten päikkäreitä varten hankittiin sellainen uv-suoja (muistaakseni diono-merkkinen) , joka oli aivan mahtava. Tietenkin riippuu vähän siitä millainen kesä tulee – meidän kuopuksen vauvakesä oli ihan järkyttävän kuuma.

    • Mari H kirjoitti:

      Ainiin aurinkolasit! Hankin sellaiset jo talvella. 🙂 Sittemmin luin, ettei vauvan silmiä sinänsä tarvisi suojata, mutta päänsärky vauvoille voi tulla kirkkaasta valosta. Me saatiin tuo hyttysverkko ja aurinkosuoja vaunujen mukana. 🙂 Täytyy googlettaa tuo uv-suoja, josta mainitsit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *