Hae
Mari Hietala

UUDELLEENJULKAISU: SJK – Ilves 6.7.2013

Julkaistu ensimmäisen kerran 7.7.2013:

Eikös ne seikkailut ole aina parhaita, jotka tehdään vahingossa, sattumalta ja suunnittelematta? Eilen oli pitkästä aikaa todella kiva ja hauska ilta Seinäjoen kuumaakin kuumemmassa yöelämässä. Seura ei olisi voinut olla kovin paljon parempaa ja viskiäkin oli.

Yllättävän vähän mua on häirinnyt se, että mun htc upposi kaljatuoppiin. Se oli oikeasti vahinko. Eihän se siitä tietenkään selvinnyt ja olenkin nyt usbivammaisen Samsungin varassa, johon mulla on jo tavallaan mennyt hermot. Suunnittelin jo soitonsiirtoa toiseen puhelimeeni, mutta nokialainen vetää mut ihan sanattomaksi siinä kohdassa, kun haluaisin etsiä jotain facebookista. Tästä voimmekin jo tehdä jonkinlaisen johtopäätöksen, että mun tuleva uusi puhelin ei tule olemaan mikään tässä postauksessa mainituista merkeistä (ehkä, ton htc:n hinnalla ei aivan taida saada omenapuhelinta). Ja toivon, että saan htc:n korvaavan tekniikkaihmeen todella pian.
Ne eiliset aurinkorasvat eivät hirveästi auttaneet mun aurinkoallergisiin iho-ongelmiin. Kauankohan taas menee, että elimistö edes jotenkin palautuisi antibiootista.. Tulihan sitä toki oltuakin aika kauan auringossa, kun kävin kuvaamassa futista..

IMG_9908-2
IMG_9941-7
IMG_0052-20
IMG_0129-31
IMG_0192-1
IMG_0194-37
IMG_0230-1
IMG_0233-45
IMG_0264-49
IMG_0284-1
IMG_0311-1

Oli se kyllä taas mukavaa. Varsinkin, kun muutamat kuvat onnistuivat jopa.
Nyt mulla on joku ikuinen jano ja väsymys ja mun kai kuuluisi olla siivoamassa mun keittiötä sekä muuta kämppää. Kävin tossa joku aika sitten torilla kahvittelemassa ja syömässä pehmistä yhen kaunissilmäisen sankarin kanssa. Olin varmaan tosi hyvää seuraa, kun en millään olisi jaksanut istua. Hirveän raskasta..
Jos siivoaisin, niin sittenhän voisin palkita itseni uusimmalla Continuumin jaksolla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.