Hae
Mari Hietala

Vaikeita ostopäätöksiä

Olen jo viime viikolla tiedostanut, että minun pitäisi kirjoittaa yksi vähän suurempi postaus täksi viikoksi ja nimenomaan täksi päiväksi, mutta olen siirtänyt siihen syventymistä koko ajan. Postaus vaatii keskittymistä tosissaan ja tuntuu, etten löydä keskittymiskykyä itsestäni nyt ollenkaan.  Olin liian väsynyt eilen, kun koko viikonlopun ajan tuli hieman oltua menossa ja touhuttua kaikenlaista. Viimeisenä epätoivoisena tekona eilen tyhjää tekstieditoria tuijottaessani kysyin poikaystävältäni voisiko hän mennä teamspeakiin ja pelata Battlefieldia jonkun kanssa, sillä mikään ei ole niin hyvää taustamelua kuin tessussa möykkäävät miehet, jotka pelaavat jotain peliä, jossa pyörii helikoptereita ja roistoja.
En kuitenkaan saanut bäfää taustameluksi, joten päätin lopulta jättää syvällisemmän postauksen vielä hautumaan ja kirjoitan teille nyt ihan vaan meikäläisen perinteistä höpöhöpöä. Päässäni ovat pyörineet koko viikonlopun enemmän aurinkolasit kuin ajatukset. Minä nimittäin tarvisin uudet aurinkolasit ja valikoimaahan riittää.
Ostaisiko Ray-Banit vai hieman halvemmat Polaroidit? En pääse yli näistä (mainoslinkki) Ray-Baneista, joten sellaiset kai täytyy käydä hakemassa jonain päivänä. Olin jo ihan valmis tekemään ostopäätöksen, mutta sitten muistin, että auto pitäisi katsastaa ja olen satavarma hylätty-leimasta. Se tuulilasi, jonka läpi tihrustan, ei millään voi mennä läpi enää. Ei millään. Ihan oman mukavuudenkin takia voisin mennä tuulilasikauppaan mieluummin kuin aurinkolasikauppaan, mutta hinta hirvittää. Ääää! Mihin siis tuhlaisin ekana?
Tyhmä katsastus. Joka vuosi mietin miksi en olisi voinut hoitaa sitä jo vaikka joulukuussa. Ei tarvisi tätä kevättä aina pilata sillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.