Hae
Mari Hietala

Herkku ja Lahja Murenan blogi-ilta 13.11.2018 (+ alekoodi!)

Tein tiistaina jotain ihan uutta, kävin nimittäin Salossa Murenan blogi-illassa! Susanna laittoi viestiä, jotta lähtisinkö mukaan ja minä pienen pohdinnan jälkeen tuumasin notta kyl maar se passaa. Olen lukenut muiden lähiseudun tyttärien blogeista, kun he ovat olleet Murenan blogi-illassa, mutta en sitten itse ollut ikinä saanut kutsua moiseen huvitukseen. Nyt pääsin avecina mukaan ja olen aika ihastunut. Niinpä ajattelin tehdä postauksen illasta, koska Murenan kauppa oli aika ihana! Ja muutenkin, koko ilta oli tosi ihana!
Murena sijaitsee näin Saloa tuntematta aika pitkälti Salon keskustassa. Siinä toria vastapäätä. Sinne on siis helppo osata, vaikka tulisi vähän kauempaakin.
Liike on kivan tilava ja valoisa. Vaikka siellä on tavaraa aika paljon myynnissä, hyllyjä on helppo kiertää eikä tarvitse pelätä tiputtavansa jotain lattialle (itsehän melkein tiputin yhden glögipullon, mutta mulla oli tiistaina joku järjetön täystuhopäivä). Ei tule myöskään sekaista oloa vaan jollain ihmeellisellä tavalla liike on saatu sisustettua silmää miellyttäen. Haen tässä todennäköisesti sanaa ammattitaitoinen ihmeellisen tavan sijasta.

Murenan blogi-illoissa on aina tarjolla syötävää ja nämäkin jouluiset tarjoilut sisältävät heillä myynnissä olevia aineksia. Erilaiset taatelikarkit, juustot, hillot (ostin lakkahilloa), tryffelit (voi luoja miten hyvää), pastat, pesto (omistajan suosikki ja nyt harmittaa, kun en ostanut sitä) ja kakun koristeena ollut suklaa, kaikki löytyvät heidän hyllyistään (ja verkkokaupasta).
Hämmästynein olen kai siitä, että nuo pienet ruisleivän näköiset leivät olivat saaristolaisleipää ja se oli ylihyvää. Siis minä en ole tähän mennessä tykännyt koskaan saaristolaisleivästä, mutta tuo Murenan ohjeella tehty oli ihan mielettömän hyvää!

Ostin itselleni lakkahillon lisäksi tryffeleitä (tän merkin, mutta pipari), pyykkietikkaa, puolukkasokeria ja teetä (jouluchai ja rooibosta). Pestoa ja Simón Coll -suklaata olisi voinut myös ehkä ostaa. Onneksi minulla on tarjota niin teille kuin itsellenikin alekoodi Murenan nettikauppaan, jolla saa 10 % alennusta normaalihintaisista tuotteista vuoden loppuun asti. Koodi on BLOGIJOULU. Tästä shoppailemaan!

(Tämä ei ollut maksettu mainos.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.