Hae
Mari Hietala

Olis niin kiva meikata!

*Sisältää mainoslinkkejä

Mun into meikata on viime vuosina vaihdellut erittäin paljon. Jos oikein muistan, jo ennen raskaaksi tulemista kokeilin totutella menemään töihin kokonaan ilman meikkiä. Se oli ihan hullua alkuun, mutta kyllä siihen tottui parissa päivässä. Raskauden aikana en niin hirveästi meikkaillut ja vauvavuotta kotona viettäessä koko touhu jäi täysin. Olin kyllä kuvitellut meikkaavani, kuten niin moni vaikuttaja instassa tekee, mutta loppujen lopuksi en kokenutkaan sitä niin tärkeäksi asiaksi.

Kun palasin töihin, oli hyvin selvää, että haluan meikata aamuisin. Se onnistuikin tosi hyvin, kun Tahkis oli isyyslomalla ja mulla ei ollu mitään muuta kuin ne omat vanhat aamurutiinit. Auta armias, kun sitten pitikin lisätä rutiineihin lapsen vieminen päiväkotiin. Siihen loppui meikkailut taas.

Nyt meikkaan, jos nousen sängystä hyvissä ennen taaperoa, mutta aina se ei aivan onnistu. Eilen viimeksi onnistui ja se kyllä piristi tosi paljon muuten niin väsynyttä olemusta.

Näitä aamuja varten, kun ehdin meikata, kävin viikonloppuna pyydystämässä Kicksistä *MACin Pro Longear Paint Potin. Sitä voi käyttää sellaisenaan luomivärinä tai varsinaisen luomivärin alla. Testasin eilen ja toimi tosi kivasti! Mulla on ihan miljoonittain luomivärejä, joita olisi kiva vähitellen yrittää käyttää pois.

Muutakin kosmetiikkaa tuli ostettua viikonloppuna, mutta ei liity meikkaamiseen. The Body Shopilla on vielä hetken aikaa kaikki joulutuotteet -20 %, joten kävin hakemassa *Spiced Orange -suihkusaippuaa ja *vartalovoin. Nyt kelepaa tuoksua appelsiinilta.

Nyt yritän taas pysytellä poissa mistään, missä voisi nähdä jotain ihania luomivärisettejä. En ajatellut nyt hetkeen ostaa mitään muuta kosmetiikkaa kuin uuden ripsarin jostain marketista joskus ohimennen. Nyt on käytössä aivan ihana *Clarinsin ripsari, mutta en pelkästään yhtä ripsiväriä viitsi tilata mistään enkä varsinkaan ostaa täyteen hintaan. Kaikki kun on alennuksessa kuitenkin jossain vaiheessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *