Hae
Mari Hietala

Tukka tötterölle ja kitkat alle!

Heipparallaa! Tänä aamuna kello herätti 8:00 enkä millään olisi halunnut nousta, mutta pakkohan se oli. Tänään on tarkoitus suunnata nyt heti aamusta Turun keskustaan, koska myöhemmin siinä ei ole mitään järkeä parkkipaikkojen kannalta. Enkä nyt muutenkaan niin välitä suurista ihmisjoukoista. Kuitenkin joku kantaa jotain tuhkarokkoa ja sitten meillä kaikilla on kohta se rokotuksista huolimatta.
Eilen uutisoitiin kaatumisten ruuhkauttaneen joitakin terveysasemia enkä kyllä yhtään ihmettele. Ristuksen liukasta ollut.
Mehän käytiin keskiviikkona pyydystämässä molemmille kitkapohjakengät. Joni osti itselleen Caterpillarit, joilla pysyy pystyssä helposti jäällä ja itse nappasin Michelin-pohjaiset Icebugit (mainoslinkki) käyttöön, mutta niillä on tarkoitus pysyä pystyssä kai enemmän jollain lumella kuin jäällä. Kukapa sitten enää tarvisi Icebugeja piikkeinä, jos heidän kitkoilla pystyisi samaan? Noita Caterpillarin kitkoja ei taida löytyä netistä oikein ollenkaan, mutta Kookenkä myy ainakin miehille moisia.

Muutakin hyödyllistä ollaan shoppailtu. Torstaina haettiin vihdoin ilmankostutin tänne meille ennen kuin molemmilta juoksee veri nenästä koko ajan. Elämä on niin paljon helpompaa, kun voi hengittää rennosti. Toinen hyvinvointiostos oli uudet ergonomiset tyynyt. Aivotärähdyksen jälkeen mikään tyyny ei tuntunut hyvältä ja niskojen jumittaminen ei ole hyväksi, joten päätettiin panostaa.

Kauheasti kaikkea ostelua! Mutta sitten ostettiin vielä yksi juttu ja se on tuo kuvassa näkyvä pöytä. Hän oli alennuksessa Askossa, joten otin kainaloon ja kiikutin kassalle. 19 euroa ja kotiin kasaamaan.
Tämän kaiken tuhlaamisen jälkeen lähdemme nyt vielä Turkuun hussaamaan loputkin rahat. Täytyy käydä pyydystämässä vähän Vimpelin viemisiä, sillä me nimittäin lähdetään viettämään uutta vuotta Etelä-Pohjanmaalle!
Tällasta täällä, myös aivotärähdyksen jälkeen on elämää! Hauskaa lauantaita sinne just sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.