Hae
Mari Hietala

Mitä tuotteita käytän arkimeikkiin nyt

* postaus sisältää mainoslinkkejä
Ah, ihonhoito talvella, ihan parasta! Ainakin jos tykkää läträtä kosmetiikalla kerroksittain. Minua moinen toiminta alkoi ahdistaa viime vuonna koko ajan enemmän ja niinpä loppuvuotta kohti olen koko ajan karsinut kosmetiikan käyttöä. Nyt on taas meneillään kausi, kun kiinnostaa meikata enemmän, joten ajattelin kertoa mitä kaikkia meikkituotteita näin keskellä talvea käytän.

Meikkipohjaan nämä: Lily Lolon mineraalimeikkipuuteri (täältä) ja concealer (täältä). Käytin meikkipuuteria alkusyksystä jo, mutta pidin siitä välillä taukoja, sillä mun naamaa kuumotti ihan hulluna välillä töissä. En tiennyt mistä ihmeestä se johtui, kunnes viime viikolla taisin lopullisesti asian ratkaista. Minun ihoni ei yksinkertaisesti tykkää liian lämpöisestä eikä kuivasta ilmasta. Lehahduksilla ei siis lopulta taida olla mitään tekemistä meikkien kanssa.

Varjostus, korostus ja poskipuna: varjostukseen MACin bronzing powderia sävynä Matte Bronze (täältä), poskipunana Flormarin puna nimeltä Romantic Salmon ja korostukseen Illamasquaa (täältä). Tuo hightlighter oli Lookfantasticin joulukalenterin pääpalkinto ja on siitä kyllä ollutkin iloa. Ihana tuote.

Silimät: kulmiin gloMineralsin kulmavärejä sävyssä Brown ja ripsiin Helena Rubinsteinia (täältä). En yhtään tiedä mistä kulmaväripaletti on eksynyt käsiini, mutta siinä on kyllä hyvät sävyt minulle. Olisin toivonut löytäväni sitä netistä, sillä haluan ostaa lisää sitten, kun tuo loppuu.
Näillä syntyy jokapäiväinen perusmeikki. Sopivan nopea arkeen. Joskus, kun ei kiinnosta meikata näin paljon, laitan vain kulmat ja ripset. Instastoorista löytyy liikkuvaa kuvaa millaista jälkeä tämän postauksen tuotteilla saa aikaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.