Hae
Mari Hietala

KUVAT, JOITA EN KÄYTTÄNYT JA PÄIVÄN SUUNNITELMAT

* postaus sisältää mainoslinkkejä
Mun täytyy välillä siirtää tältä koneelta pois kuvia, jotta mahtuu uusia. Pois en tietenkään voi siirtää niitä, joita en ole vieläkään käyttänyt missään. Nyt ajattelin ottaa tähän postaukseen sellaiset kuvat, sillä luulen, ettei niitä muuten tule käytettyä ikinä. Saanpahan sitten siivota ne ulkoiselle kovolle hengaamaan.

Nämä kaksi otin toukokuun alussa, kun käytiin kävelemässä Littoistenjärvellä. Siellä oli aika märkää ja mutaista eikä siinä mielessä kovin miellyttävä lenkkeillä, mutta tulipahan ulkoiltua.

Nämä kuvat otimme Susannan kanssa myöskin toukokuussa, mutta en sitten tosiaan ikinä käyttänyt niitä mihinkään. Oloni oli aika turvonnut tuolloin, ahdisti. Nyt kun noita kuvia kävi läpi, voin todeta tosissaan laihtuneeni. Vertauksena vaikka uusin instakuvani

Lumpeita kuvattiin elokuun alussa Ruissalossa. Olivat kauniita!

Tämä on Hanna-tädin kahvilasta Kauhavalta. Blogissani nähtiin aikoinaan paljon kuvia kyseisestä paikasta, koska kävin siellä päivittäin ja siellä oli aina jotain kuvattavaa. Niin ja on siellä syötävääkin. Mmm.

Ja kaksi kuvaa Haikon kartanosta. Se oli kyllä kiva kesälomareissu.

Nykyään kuvien saaminen blogiin ja instaan on onneksi helpompaa kuin ennen. Jokaisen menestyvän bloggaajan takana on poikaystävä? Eikö? On niin ihanaa, kun hän suostuu ottamaan kuvia minusta. Joka paikkaan voi ottaa kameran mukaan, jos vaan itseä sattuu huvittamaan kameran edessä pomppiminen.
Tänään mulla on suunnitelmissa mikron metsästäminen. Kävin eilen Powerissa ilman meikkiä ja rönttövaatteissa ja sain kulkea koko kaupan läpi ihan rauhassa, sillä ketään myyjää ei napannut olemassaoloni. Tänään ajattelin meikata ja pukeutua ja suunnata johonkin toiseen alan kauppaan, kun eipä se Powerin valikoima mikään erikoinen ollut. Netissä heillä on enemmän kaikkea.
Netissä on muutenkin vähän enemmän kaikkea, sillä nyt on edelleen superviikko ja monista kaupoista saa alennusta koodin kera. Tässä suosikkini: Kekäle -10 % normaalihintaisista tuotteista koodilla SUPERVIIKKO, ei koske Canada Goosea (tästä kauppaan),  House of Brandon kaikki normaalihintaiset takit ja neuleet -25 % koodilla SUPERVIIKKO (tästä kauppaan),  Fitnessfirst -20 % normaalihintaisista tuotteista koodilla superviikko (tästä kauppaan) ja Vamos -30 % normaalihintaisista tuotteista koodilla SUPERV30 (tästä kauppaan). Nämä tarjoukset ovat voimassa enää tänään.
Nyt lisää laihaa kahvia (keitin taas sellaista vahingossa krhm) ja sitten asioille! Metsästän sen mikron!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.