Hae
Mari Hietala

Vauvanvaatteita (ja muitakin) 20 % alennuksella

*Sisältää mainoslinkkejä

Kun olin raskaana, olimme kaukaa viisaita ja hamstrasimme vauvanvaatteita koossa 56-74 kirpputoreilta niin Turusta kuin Raumaltakin. Saimme hyvän varaston kokoon, jota äitiyspakkaus mukavasti täydensi. Vauvan synnyttyä emme ole kirpputorille enää ehtineet – kerran meinasimme mennä, mutta piha oli ihan täynnä autoja, joten jätimme välistä. Hätävarana olemmekin sitten hakeneet vaatteita hänelle mm. Lindexiltä. Heidän vaatteensa ovat ihanan laadukkaita ja kuitenkin sopivan hintaisia. Puhun tästä nyt siksi, että *Lindexissä on kaikki tuotteet -20 % huomiseen asti, kunhan on jäsen.

Tykkään Lindexin vauvanvaatteista eniten *pyjamista. Meillä oli just käytössä Mauri Myyrä -yökkäri, jota ei valitettavasti enää ole valikoimissa eikä se siis oikeasti ollut Mauri Myyrä vaan myyräkuosinen, mutta nimesin sen tietysti noin. 😀 Kaikelle pitää olla oma nimi.

Seuraavan kuvan pyjamat sen sijaan ovat valikoimissa. 🙂 *Hiiri-hiirulainen, *tähtikuvioita ja *metsän eläimiä, kaikki aivan ihania kuoseja. ♥

Laadukkuuden puolesta kertoo se, että pojallamme oli eilen päällään vähän vanhempaa Lindexiä. Nuo jalassa olevat housut ovat ihan ykköset, niin jäätävän hyvän tuntuista materiaalia, paksua, sellaista mikä ei ihan heti ole kulumassa puhki. Ne, sekä hänen päällään ollut body, ovat molemmat kirppislöytöjämme. Lindexin nykyhousuista minulla ei ole kokemusta kovinkaan paljon, mutta toivottavasti ovat yhtä mahtavia kuin nuo vanhan mallin pöksyt.

Itselle tekisi mieli toki ostaa vaikka ja mitä nyt kun on tuo jäsenale, mutta yritän malttaa liitoksistaan pursuavan vaatekaapin takia. *Tämä mekko olisi ihanan kesäinen ja *vaaleansiniset neuleet tuntuvat valtaavan alaa siitä aivan liian täynnä olevasta vaatevarastosta. Oijoi, minun on parempi pysyä nyt poissa naisten osastolta, mieluummin teen hankintoja lapselle. 🙂

Minkä merkin vauvanvaatteita sinä suosittelet?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.