Hae
Mari Hietala

Kun ymmärsin vihdoin, mitä ”sopii hyvin meikkivoiteen alle” tarkoittaa kosteusvoiteissa

postaus sisältää mainoslinkkejä, merkitty *-merkillä
Tiedättehän sen, kun hyvin usein kosteusvoiteita kaupitellaan sanoin ”sopii hyvin meikkivoiteen alle”? Niin, minäkin olen sen nähnyt lähes joka kerta, kun olen lukenut jostain blogista voidesuosituksia, mutta en sen kummemmin ole uhrannut asialle ajatuksiani. En ollut ikinä ennen törmännyt tilanteeseen, jossa kosteus- ja meikkivoide eivät ole sopineet yhteen, joten en ole ajatellut asian olevan suurikaan ongelma. Kunnes se sitten kerran osui kohdalle.
Ihmettelin mun kesäloman jälkeen, miten aiemmin niin hyvin toiminut Avrilin BB-voide (*tämä) rullautuu jotenkin tosi rumasti kosteusvoiteen päällä. Ajattelin sen pilaantuneen lopullisesti vanhuuttaan, mutta ei ei, kyse ei ollut siitä. Kosteusvoiteena käyttämäni *porkkanavoide ei nyt vaan toiminut kyseisen BB-voiteen alla. Tämä ei käynyt pienessä mielessäni ennen kuin sattumalta eräänä viikonloppuna laitoin toista kosteusvoidetta Avrilin BB-voiteen alle.
Ziajan voide toimii Avrilin kanssa, kun taas Lily Lolon meikkipuuteri (*tämä) porkkanavoiteen kanssa. Tarkkana saa olla näiden kanssa, jotta lopputulos on juuri sellainen kuin haluaa eikä mikään rullaannu.
Mitä meikkivoidetta sä käytät nyt?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.