Hae
Mari Hietala

Loppuvuoden to do

Marraskuu lähenee loppuaan, enkä kyllä yhtään pistä pahakseni. Vaikken tänä vuonna ole kovin pahasti kärsinyt tästä kuukaudesta, on tämä silti sellainen tylsä välikuukausi kalenterissa. Joulukuussa todennäköisesti ei ole yhtään sen valoisampaa, mutta silti joulukuu on tunnelmaltaan ihan eri kuin marraskuu.
Tässä lähenee myös vuosi loppuaan, mutta vielä olisi tekemistä ennen sitä. Ihan ensimmäisenä pitäisi käydä penkomassa meidän varasto, koska siellä on yksi osa autoon, jota ilman pakkasilla on tympeä ajella. Älkää kysykö mikä osa, en minä sen nimeä tiedä. Joku etusuoja se on ja kun se on paikoillaan, ranskatar kehrää myös kylmillä keleillä.

Haluaisin leipoa. Haluaisin tehdä jonkun kakun, mutta googlen kuvahausta kakkuja katsellessa en osaa päättää mikä olisi paras. Tiikerikakku, taatelikakku, pätkiskakku..? Ja lopulta päädyn miettimään, että voisihan sitä näin joulun alla tehdä ihan vaan joulutorttuja. Varma valinta, mutta torttutaikinakauppaan asti en ole ihan vielä päässyt.
Leipomiseen myös liittyen, pitäisi kokeilla kuinka piparkakkutalon tekeminen luonnistuu meikäläiseltä. Ikinä en ole tehnyt sellaista, mutta luulen piparkakkutalon tekemisen kuuluvan kaikkien 35-vuotiaitten naisten ansioluetteloon. Vai miten on? Osaatko sä?

Joululahjoja en ole vasta kuin ajatellut. Ehkä ne ehtii hankkia sitten joskus. Parin viikon päästä. Ajatelkaa, jouluun on vajaa kuukausi! Kääk!
Täytyy hankkia iltapuku. En hyödyntänyt Black Fridayn tarjouksia, mutta kuukauden päästä täytyy kyllä jo olla homma hallussa, sillä pääsen tammikuussa keikistelemään punaiselle matolle hetkeksi.
Liikuntaan liittyen tavoitteena on lenkkeillä taas hieman aktiivisemmin, kun nyt on muutaman viikon ajan tullut lepsuiltua. Mulla taitaa onneksi olla vain 2 iltavuoroviikkoa enää ennen seuraavaa vuotta, joten välillä pääsee ulos melkein valoisaan aikaan.
Laihtumisen suhteen ei ole mitään kovia tavoitteita, vaikka ihan kivahan se olisi pudottaa vielä 2 kiloa tälle vuodelle. Tai ainakin kilo. Nyt on hetken ollut tasainen tilanne, mikä on ihan hyvä sekin. En halua painon putoavan liian nopeasti.

neule Monki – farkut Cubus – kengät Lidl
Bloggaaminen teettää mulle joulukuussa enemmän hommaa, sillä olen kehitellyt pienen joulukalenterihomman itselleni. Kerron siitä lisää joulukuun ensimmäisessä postauksessa vasta, mutta paljastan sen verran, että luvassa on muutamia arvontoja. Jee!!
Ootko sä helpottunut, kun kuukausi vaihtuu vai ressaako lähestyvä joulu?

kuvat: Susanna

2 kommenttia

  1. Irkku81 kirjoitti:

    Lähes joka jouluksi olen väsännyt piparitalon, tai kerran se oli paloauto.
    Mä odotan innolla joulua uudessa kodissa. Tunnelman luonti on aloitettu valoilla jo ja ISO (teko)kuusi tilattu

  2. Mari kirjoitti:

    Ooh! 🙂 Teillä on kyllä niin kiva koti, että siellä on varmasti ihanaa rakentaa joulua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.