Hae
Mari Hietala

Näillä meikkaan nyt

postaus sisältää mainoslinkkejä, merkitty *-merkillä + yksi tuote saatu

Meikkausmieltymykset muuttuvat vuodenaikojen mukana, näin minulla ainakin. Kesäisin viilettää mieluiten hyvin vähillä maalauksilla, kesälomalla yleensä kokonaan ilman meikkiä. Syksyllä vähitellen pakkelin määrä alkaa lisääntyä, vaikka kesäloman jälkeen ei yhtään huvittaisikaan. Talvella ajatuskin poskipäiden viemisestä ulos ilman suojaa tuntuu täysin utopistiselta ajatukselta, joten meikkilaukulla tulee ravattua joka aamu pois lukien tietysti viikonloput. Silloin minä annan ihon levätä.
Meikkituotteet ja -rutiinit tuntuvat myös vaihtelevan vuodesta toiseen, joten ajattelin listata, mitä kaikkea tällä hetkellä kuuluu mun arkimeikkiin. Olen löytänyt esimerkiksi kajalit ensimmäistä kertaa osaksi arkimeikkiäni, vaikka välillä mietinkin onkohan tämä nyt vähän liikaa. Sitten katson ihmisten instastooreja ja totean muidenkin meikkaavan ihan yhtälailla.

Boho Green Make Upin aurinkopuuteri saatu

1. Otin syksyllä käyttöön jo viime vuonna ensimmäisen kerran avatun *Lily Lolon meikkipuuterin, jonka kanssa aina tuntuu siltä, että iholla menee hetki tottua mineraalimeikkiin. Sitten kun se on tottunut, tuntuu siltä, ettei koskaan tarvisi vaihtaa mihinkään toiseen. Aion silti vaihtaa, sillä mulla on kaapissa odottelemassa muutamia saatuja puteleita, jotka täytyy käyttää pois.
2. Kulmat sutaan nykyään kolmella eri tuotteella, kun ennen käytin vain yhtä. Alle Lumenen vanhaa kulmakynää, päälle *Maybellinen kulmaväriä ja sipaisu Lumenea lopuksi vielä.
3. Harmaa kajal sopii hyvin korostamaan sinisiä silmiä ja tykkään tästä arjessa. Siis siitä, ettei harmaa ole niin räväkkä kuin musta, mutta kuitenkin on jotain. Käytössä tällä hetkellä vuosia vanha L’Oreal (*tässä paranneltu versio tosta). Paras harmaa kajal on aikoinaan ollut Lancomen, mutta sitä ei ole nyt taas vuosiin ollut valikoimissa. Ei sillä, että tarvisin, sillä mulla on näitä Lancomen korvaajia muutama varastossa odottelemassa.
4. Kaikkien ripsarisäätöjen jälkeen käytössä tällä hetkellä ylihalpa essencen ripsari. Vedenpitävä ja hyvä.
5. Varjostuksiin käytän *Boho Green Make Upin aurinkopuuteria, korostuksiin vanhaa essenceä (jolla ei ole kantta enää) ja hitsi muuten, kuvasta puuttuu poskipuna. Noh, poskipunaa kuitenkin vähän myös.
6. Kuvasta puuttuu myös huulipuna, koska mulla ei ole just nyt hyppysissä mitään hyvää vaihtoehtoa. Olen kyllä tilannut netistä nyt pari, mutta ne eivät ole saapuneet mulle vielä.
Oliko näissä mitään samoja, joita sinä käytät? Mikä on sun suosikkikajal?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.